Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιάμης: «Όριο για Παγκόσμιο και πρωτάθλημα»

Τσιάμης: «Όριο για Παγκόσμιο και πρωτάθλημα»
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 15:50

Με δύο στόχους, εκείνον της επίτευξης του ορίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί φέτος στη Ντόχα, αλλά και εκείνον της κατάκτησης του τίτλου για 11η φορά στο τριπλούν, θα λάβει μέρος ο Δημήτρης Τσιάμης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου που θα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Ο αθλητής του Θρύλου και πολυνίκης του αγωνίσματος είναι έτοιμος για τη συμμετοχή του στους αγώνες, στους οποίους το τμήμα στίβου θα διεκδικήσει το 4ο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Τσιάμης με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Ο στόχος μου είναι να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο και να κερδίσω το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία έχει κυλήσει πολύ καλά, θα προσπαθήσουμε όλα τα παιδιά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε»

Διαβάστε επίσης

Στην 24η θέση ο Χρήστου...

Στην 24η θέση ο Χρήστου...

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό των 200μ. ύπτιο, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα...

Έφτασε 21.000 μέλη ο ΟΣΦΠ!

Έφτασε 21.000 μέλη ο ΟΣΦΠ!

Πιο κοντά στον πρώτο στόχο των 25.000 και στο… μεγάλο ιδανικό των 30.000 μελών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος διαρκώς γιγαντώνεται!