Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόνιμοι πρωταθλητές»!

«Μόνιμοι πρωταθλητές»!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 14:24

Με αφορμή τις νέες, μεγάλες διακρίσεις του Ολυμπιακού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στον Σχοινιά, η προπονήτρια Βάλια Κορμού, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Οι αθλητές μου τα τελευταία πέντε χρόνια είναι οι μόνιμοι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους. Στάθηκαν στο ύψος τους και διατήρησαν τον τίτλο τους ως πρωταθλητές, εκπροσωπούμε τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και η χαρά μας, είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση για την συμπαράσταση που μας, παρέχει. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη μέσω της Κάρτας Μέλους. Τέλος όλους όσους πιστεύουν στο τμήμα και στην προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε να διατηρούμαστε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης, από την πλευρά του, σημείωσε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις σπουδαίες διακρίσεις που έφεραν στο σύλλογό μας. Να ευχαριστήσω την διοίκηση για την έμπρακτη συμπαράσταση της. Ευχαριστώ την Βάλια για την υπερβάλλοντα προσπάθεια που κάνει τα πέντε τελευταία χρόνια ώστε να βλέπουμε τον Ολυμπιακό μας, ψηλά μέσα, από τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζουν οι μοναδικοί αθλητές και αθλήτριες μας».

Διαβάστε επίσης

Με στόχο τη διάκριση ο Τσιάμης!

Με στόχο τη διάκριση ο Τσιάμης!

Σήμερα, Κυριακή (11/8) την τρίτη και τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μπίντγκοζ, αγωνίζεται ο τριπλουνίστας της ομάδας στίβου του Ολυμπιακού με το εθνόσημο...

Θρύλος και στην κωπηλασία!

Θρύλος και στην κωπηλασία!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά!