Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο ο Νίκος Θεοδοσίου!

Στον Θρύλο ο Νίκος Θεοδοσίου!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 14:48

Σημαντική ενίσχυση, για το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος! Ο Θρύλος ανακοίνωσε και ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Θεοδοσίου. Μία πολύ καλή κίνηση, η οποία δυναμώνει ακόμη περισσότερο, το ήδη πλούσιο και ποιοτικό τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού ΣΦΠ, του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου της χώρας και ενός εκ των κορυφαίων παγκοσμίως!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Θεοδοσίου ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Ο Νίκος Θεοδοσίου είναι γεννημένος στις 15/7/1992 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 69kg.

Ο Νίκος Θεοδοσίου είναι πρωταθλητής παίδων, εφήβων και νέων ανδρών, Γ’ Κατηγορίας, ενώ είναι και δευτεραθλητής Α’ Κατηγορίας, στα 69 και στα 75 κιλά!

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, ο νεοαποκτηθείς πυγμάχος, επεσήμανε: «Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά. Ήρθα στην πρωταθλήτρια ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει για δυο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο. Φέτος θα βάλω και εγώ τα δυνατά μου για να συνεχίσουμε ως πρωταθλητές για τρίτη σερί σεζόν. Είναι μια ολυμπιακή χρονιά και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Θρύλος δεν σταματά εδώ. Η ενίσχυση του τμήματος θα συνεχιστεί και με άλλες κινήσεις, οι οποίες θα έρθουν άμεσα, με στόχο τη συνέχιση των επιτυχιών και σε αυτό το άθλημα, όπως σε τόσα και τόσα, κάθε χρόνο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Θεοδοσίου ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Ο Νίκος Θεοδοσίου είναι γεννημένος στις 15/7/1992 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 69kg. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Θεοδοσίου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά. Ήρθα στην πρωταθλήτρια ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει για δυο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο. Φέτος θα βάλω και εγώ τα δυνατά μου για να συνεχίσουμε ως πρωταθλητές για τρίτη σερί σεζόν. Είναι μια ολυμπιακή χρονιά και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας».???? #olympiacossfp #boxingteam #olympiacosboxing #welcomenick @nikos__theodosiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης