Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γέμελος: «Θα κερδίσουμε τον αγώνα με τον κορονοϊό»

Γέμελος: «Θα κερδίσουμε τον αγώνα με τον κορονοϊό»
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 - 19:59

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, αλλά και αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, υποστηρίζει την επιβαλλόμενη απόφαση για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι του 2021, λόγω του κορονοϊού!

Συγκεκριμένα, ο Γέμελος δήλωσε:

«Πιστεύω, ότι ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση και σωστά έπραξαν, δηλαδή την αναβολή των αγώνων. Έτσι, δόθηκε προτεραιότητα στην ασφάλεια, την υγεία, αλλά και στην ισότιμη προετοιμασία όλων των συμμετασχόντων. Δεν μπορεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός να γίνει, ενώ συντελείται αυτή η παγκόσμια τραγωδία...

Στην προετοιμασία των αθλητών, σίγουρα, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, για τον λόγο ότι δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσουμε τις προπονήσεις μας, αυτό όμως είναι σε δεύτερη μοίρα, γιατί προετοιμασία και αγώνες κάνεις μόνο όταν έχεις υγεία και παίρνεις όλα τα μέτρα για να τα διασφαλίσεις! Οι στόχοι πάντα θα είναι υψηλοί και όλοι θα ακολουθήσουμε τον προγραμματισμό των 'καινούργιων ομοσπονδιακών προπονητών μας', των ιατρών και επιδημιολόγων.

Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στην στάση της Ομοσπονδίας μας και του προέδρου της που με την απόφαση της, πολύ πριν την αναβολή των αγώνων, έδωσε προτεραιότητα στην ασφάλεια των κολυμβητών και του συνόλου. Έτσι, μένουμε σπίτι, δίνουμε το παράδειγμα με αυτού του είδους την δράση, ξεπερνάμε τα δύσκολα και θα προχωρήσουμε, κερδίζοντας τον αγώνα του παγκόσμιου αυτού ιού».

Διαβάστε επίσης