Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γιαννιώτης: «Εμπειρία, ωριμότητα, σωστή καθοδήγηση»

Γιαννιώτης: «Εμπειρία, ωριμότητα, σωστή καθοδήγηση»
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 09:06

Υπομονή προτείνει, για τον κορονοϊό, ο Σπύρος Γιαννιώτης! Ο «ασημένιος Ολυμπιονίκης» του Ρίο, μίλησε για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις του παγκόσμιου αθλητισμού, λόγω του ιού και σχολίασε και την μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, για το 2021...

Ο σπουδαίος πρώην κολυμβητής του Θρύλου δήλωσε: «Η ανακοίνωση για την μετάθεση των αγώνων με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...

Οι περισσότερες χώρες βρίσκονται σε καραντίνα, η οποία δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει. Είναι απόλυτα κατανοητό, πως κάθε αθλητής που είχε πάρει την πρόκριση για το Τόκιο ή την διεκδικούσε, δεν μπορεί να προπονηθεί στο σπίτι του και, φυσικά, η ψυχική του ηρεμία... μαστίζεται από τις καταστάσεις που επικρατούν, φέρνοντας σε πρωταρχική σκέψη την υγεία του. Άρα, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιούνταν μία τόσο μεγάλη διοργάνωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα στην αβεβαιότητα, την ανησυχία των αθλητών και πάνω από όλα τον κίνδυνο της διασποράς του ιού.

Κάθε αθλητής προετοιμάζεται πολλά χρόνια για κάθε Ολυμπιάδα και σίγουρα, η αναβολή της φέρνει και αλλαγές στη προπόνηση του. Πιστεύω, όμως, ότι μέσα στον ένα περίπου χρόνου που θα μεσολαβήσει, μέχρι το 2021, κάθε αθλητής θα μπορέσει να προπονηθεί κατάλληλα και να ξαναβρεί το επιθυμητό επίπεδο για την συμμετοχή τους στους αγώνες... Χρειάζεται όμως, εμπειρία, ωριμότητα και σωστή καθοδήγηση!

Οι καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα είναι πραγματικά πρωτόγνωρες για όλους... Όλα είναι αβέβαια. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, πιστεύω πως με σωστές κινήσεις και ομαδικότητα, όλα θα γίνουν όπως πριν. Μέχρι τότε, θα παρακαλούσα όλους, να κάνουν υπομονή, να ακολουθούν τις κρατικές οδηγίες και να μένουν σπίτι».

Διαβάστε επίσης