Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραπαπάς: «Πουλημένο γιουσουφάκι που παραποιείς την αλήθεια...» (photo)

Καραπαπάς: «Πουλημένο γιουσουφάκι που παραποιείς την αλήθεια...» (photo)
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 22:35

Θέση για την προπαγάνδα κατά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, από το σάιτ της... αλήθειας, πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω των social media!

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε, χαρακτηριστικά, στο Facebook: «O Λαλάκης Παπαθεοδώρου η «Πρασινοφρουρός» ή πισωκίνητο ρουβλοφάγο γιουσουφάκι ή Γιάννης Αυλακιώτης ή Κώστας Αιβαλιώτης, ως σωστό ερπετό που είναι σερνεται στο έδαφος και έχει αναπαράγει (όπως πάντα) ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ των περιττωμάτων της χώρας.

Εκτός απο τη βασική του δουλειά, αυτή με τα ρώσικα λεφτά, έχει απλωθεί τώρα και στα ερασιτεχνικά σπορ και εκεί δεν κάνει ρωσική πολιτική αλλά ρωσσική σαλάτα ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ.

Δεν θα ασχοληθώ με τη βασική του δουλειά και την επιχείρηση συκοφαντίας του ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Τους εχθρούς σου σύμφωνα με τον Αριστοτέλη δεν τους συγχωρείς μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και θα αποδοθεί και θα πληρώσουν για τη χολή και τη λάσπη και τη βρωμιά. Είμαι βέβαιος...

Απόψε ας ασχοληθώ με τα θέματα του Ερασιτέχνη.

Πρόσεξε λοιπόν πουλημένο γιουσουφάκι που παραποιείς την αλήθεια με κάθε ανάσα της κομπλεξικής ζωής σου:
Ο εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο βόλει είπε να είναι πρωταθλητής ο πρώτος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μόνον όταν οι αγαπημένοι σου υποβολείς ΠΑΟΚ και ΠΑΟ είπαν ότι δεν παίζουν!

Η θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι φυσικά ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ! Για να πάρει τις κούπες που είναι αμέτρητες και σε πονάνε στα γήπεδα. ΕΙΔΙΚΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ (ψυχή των άλλων) όταν θα γίνει η καταμέτρηση των τίτλων της δεκαετίας που κλείνει και καταλάβεις πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μιχάλης Κουντούρης, η ΘΥΡΑ 7, ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, όλα αυτά που μισείς και προσπαθείς να λασπώσεις, εργολαβικά, έχουν ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ που ποτέ δεν θα την ξεπεράσει κανείς άλλος στην Ελλάδα, ακόμα κι αν φύγουμε έναν αιώνα (γιατί σας βαρεθήκαμε πια) θα λυπηθείς τόσο που θα πνιγείς στη χολή σου.

Οι άλλες ομάδες στα ερασιτεχνικά σπορ γελάνε μαζί σας και με τα ψέμματα σας και με τις φουστιές που κάνετε κάθε μέρα.

Πάντως στο τέλος της ημέρας εμείς θα είμαστε ΗΘΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ γιατί σε όλες τις Λίγκες και σε όλα τα αθλήματα ζητήσαμε να παίξουμε! Όσο για σένα, την ώρα που σου μετράνε ρούβλια ή βαζάκια βαζελίνης κάθε χρήσης να τους λες ότι ψέμματα θέλουν να ακούν για να συνεχίσουν να γεμίζουν το απλωμένο σου χέρι...
ΥΓ.: Εμένα λουρί και φίμωτρο Βασιλικούλα δε μου έβαλε ποτέ κανείς. Εμείς βλέπεις είμαστε ελεύθεροι και δυνατοί. Και η αγέλη μας ατέλειωτη...

Θα πολεμάμε για την οικογένεια μας και για ότι αγαπάμε.

Εσύ, που η ζωη σου σε έκανε ροζ κανίς, πρόσεχε αδερφούλα (ψυχή των άλλων) μην σε τραβήξουν σε άλλες κατευθύνσεις τα δυο αφεντικά σου και σε χωρίσουν στα δυο...».

Δείτε την ανάρτηση!

Διαβάστε επίσης

Ο Πειραιάς αθλείται ξανά!

Ο Πειραιάς αθλείται ξανά!

Επαναλειτουργούν από την Τρίτη (26/5) οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΠΑΝ, του Δήμου Πειραιά...