Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι -ξανά- η ώρα του κόσμου!

Τώρα είναι -ξανά- η ώρα του κόσμου!
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 - 10:23

Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα, όχι μόνο γιατί έχει τους περισσότερους τίτλους, την ισχυρότερη Διοίκηση, μακρά ιστορία, λαμπρές επιτυχίες. Είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος γιατί έχει, δόρυ και ασπίδα, τον σπουδαιότερο λαό αυτής της Γης. Τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο κόσμος αυτός, στάθηκε και στέκεται πάντοτε δίπλα στον Σύλλογο. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά (πολύ περισσότερα) και στα άσχημα (πολύ λιγότερα). Στις χαρές (αμέτρητες) και στις λύπες (ελάχιστες). Γιατί είναι το αδιαπέραστο τείχος, που δεν αφήνει κανένα χτύπημα να φτάσει απευθείας στον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο. Αλλά είναι και η λεπίδα, κοφτερή, η οποία με τη φωνή της, διαπερνά κάθε αντίπαλο και τον διαλύει… Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος γιατί είναι ένας Σύλλογος ο οποίος στηρίζεται σε εκείνον που θα είναι πάντα παρών, όταν η Διοικήσεις θα παραδίδουν η μία στην άλλη τη σκυτάλη, για να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο: Στον κόσμο.

Και αυτός ο κόσμος έχει μία ιστορική ευκαιρία να αποδείξει ξανά, γιατί είναι ο καλύτερος. Και γιατί είναι το στήριγμα αυτού του Συλλόγου, του ερυθρόλευκου μεγαλείου και της Ολυμπιακής δόξας. Και πόσο εύκολο είναι να το κάνει… Κάρτα Φιλάθλου. Κάρτα Μέλους. Τόσο απλό. Και ο καθένας από εμάς, γίνεται αυτομάτως κομμάτι της ιστορίας. Βάζει το όνομά του επάνω σε κάθε τρόπαιο, σε κάθε μετάλλιο, σε κάθε κούπα που υψώνεται ψηλά στον ουρανό, από «ερυθρόλευκα» χέρια!

Όπως πάντα. Έτσι και τώρα. Είναι η ώρα να σταθούμε ξανά, ΟΛΟΙ, δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ανανεώνοντας τις Κάρτες Μέλους και τις Κάρτες Φιλάθλου μας… Γιατί… «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ… Τον πύρινό σου κόσμο, που δε λυγά ποτέ…»!

Διαβάστε επίσης