Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ασπίδα» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

«Ασπίδα» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 - 23:17

Στη διάθεση των ΓΑΥΡΩΝ θα τεθούν από την Δευτέρα (1/6) η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Και ο κόσμος οφείλει να τις... εξαφανίσει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους! Για να συνεχίσει ο Θρύλος να «σαρώνει» τα... πάντα, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Για να παραμείνει «αφεντικό» παντού, σε όλα τα αθλήματα!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι «ένα». Μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος! Μια μεγάλη οικογένεια ενωμένη. Και έτσι θα συνεχίσουν. Με τον σύλλογο του Πειραιά να θέλει να νικήσει και τον κορονοϊό! Τον ιό, που έχει κάνει ζημιά (και) στον αθλητισμό. Πόσω δε μάλλον στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τα έσοδα του οποίου είναι ελάχιστα. Στο Λιμάνι, όμως, θέλουν να συνεχίσουν την «αυτοκρατορία» τους σε όλα τα σπορ. Για αυτό και τώρα χρειάζονται όσο... ποτέ, τη στήριξη του κόσμου, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου!

Ο κόσμος είναι ο βασικός χορηγός των «κόκκινων» τμημάτων. Είναι η δύναμή τους! Και το σημαντικό είναι, να συνεχίσει να είναι... Η «ασπίδα» του Ολυμπιακού! Ο κόσμος, με 10 ευρώ ή 50, για την Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα Μέλους αντίστοιχα, μπορεί να... αγοράσει για την επόμενη σεζόν νέες στιγμές δόξας και υπερηφάνειας! Νέα τρόπαια, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Νέες θρυλικές νίκες! Μεγάλα ευρωπαϊκά ματς και τελικούς!

Η πιο μεγάλη ώρα, λοιπόν, είναι... τώρα! Η ώρα του κόσμου. Η ώρα των πιο υπερήφανων φιλάθλων του πλανήτη. Εξάλλου, όπως λέει και ο ύμνος του συλλόγου: «Έχεις δυναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο, που δεν λυγά ποτέ...».

Διαβάστε επίσης

Ο Πειραιάς αθλείται ξανά!

Ο Πειραιάς αθλείται ξανά!

Επαναλειτουργούν από την Τρίτη (26/5) οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΠΑΝ, του Δήμου Πειραιά...