Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Winmasters συνεχίζει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη

Η Winmasters συνεχίζει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 19:14

Η winmasters θα συνεχίσει να στηρίζει τον Ερασιτέχνη σε όλα του τα τμήματα και τη νέα χρονιά. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωση του στο επίσημο σάιτ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία winmasters, για τα τμήματα του συλλόγου μας. Η εταιρία winmasters θα χορηγήσει τα τμήματα Πετοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών, Υδατοσφαίρισης Ανδρών-Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών.

Ευχαριστούμε θερμά την winmasters για την στήριξη και την εμπιστοσύνη την οποία δείχνει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, ιδιαίτερα μέσα στο καθεστώς των πολύ δύσκολων συγκυριών που επικρατούν στον αθλητισμό. Η υποστήριξη του συλλόγου μας μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός το οποίο συμβάλλει στις προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει προκαλέσει στον Ελληνικό αθλητισμό η πανδημία.

Δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη

«Χαιρετίζουμε την επίτευξη της χορηγικής συνεργασίας με την winmasters, η οποία ανανεώνεται και διευρύνεται σε σχέση με την περσινή χρονιά στηρίζοντας φέτος τα τμήματα βόλεϊ Ανδρών και γυναικών και πόλο Ανδρών και Γυναικών,ι Μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ ανδρών.
Η αξία της συνεργασίας αυτής είναι μεγάλη καθώς μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μία μεγάλη εταιρεία, όπως η winmasters έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειες μας και τις προσπάθειες των αθλητών να κρατήσουμε τον αθλητισμό ζωντανό.
Τη φετινή περίοδο είμαστε αντιμέτωποι με νέες μεγάλες δυσκολίες λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό και το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί εν μέσω της πανδημίας. Ωστόσο ελπίζουμε ότι ο αθλητισμός στη χώρα μας θα συνεχιστεί, γιατί διαφορετικά οι επιπτώσεις θα είναι ανεπανόρθωτες και μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες αντλούμε τη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες».

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας σχολίασε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι είμαστε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού που αποτελεί στυλοβάτη του ελληνικού αθλητισμού. Συνεχίζουμε μαζί την κοινή μας πορεία για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στην winmasters μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εύχομαι όλοι οι αθλητές να επιστρέψουν γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους, τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν ξανά και ο φίλαθλος κόσμος να γεμίσει και πάλι τα γήπεδα, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν».

Διαβάστε επίσης

Το ρίσκο είναι ίδιο, αλλά ο βιοπορισμός κρίνεται...

Το ρίσκο είναι ίδιο, αλλά ο βιοπορισμός κρίνεται...

Την οικονομική κατάσταση επαγγελματία και ερασιτέχνη αθλητή πρόταξε ο Άκης Μπεκιάρης, μεταξύ άλλων, ως λόγο για το ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέει πεισματικά να μη συνεχιστούν τα ερασιτεχνική αθλήματα. Υπάρχουν ενστάσεις, βέβαια...