Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμωδία: Για τον ΠΑΟΚ μυθικό, για τον Ολυμπιακό ρουτίνα!

Κωμωδία: Για τον ΠΑΟΚ μυθικό, για τον Ολυμπιακό ρουτίνα!
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 - 12:19

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε με τους «απέναντι»! Πανηγυρίζουν γιατί κέρδισαν… έξι ματς σε ένα Σαββατοκύριακο και χαρακτηρίζουν την περίσταση… μυθική! Και όμως! Η κωμωδία συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με τον ΠΑΟΚ και τους άλλους «εξυγιαντές», σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο! Το έχουν πάει σε… άλλο επίπεδο πλέον! Ο Ολυμπιακός δίνει κάθε Σαββατοκύριακο και γενικά μέσα σε όλη την εβδομάδα, αγώνες, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, σε όλα τα αθλήματα και κερδίζει το ένα ματς πίσω από το άλλο! Και του έχει γίνει, αυτό, ρουτίνα… Ρουτίνα κανονική, περνάει, πλέον, σχεδόν απαρατήρητο, ως επίδοση…

Και στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν λες και σήκωσαν… ευρωπαϊκό, επειδή κέρδισαν 6 ματς εκτός έδρας, όλο το Σαββατοκύριακο. Και έβγαλαν και… ανακοίνωση. Ανακοίνωση! Για να… πανηγυρίσουν τις νίκες που έκαναν σε ένα Σ/Κ, κάτι που ο Ολυμπιακός κάνει… κάθε Σ/Κ.

Την παραθέτουμε, την ανακοίνωση, έτσι για να ενισχυθεί η… κωμωδία:

«Ιστορική επίδοση για τον Σύλλογο, έγραψαν αυτό το τριήμερο (2-4/4) τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας έξι εκτός έδρας νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τον... χορό των νικών άνοιξε το βόλεϊ ανδρών την Παρασκευή, το οποίο πήρε μία παλικαρίσια νίκη στο Μαρούσι, με 2-3 επί του Παναθηναϊκού, βγάζοντας ψυχή κόντρα στις σοβαρές απουσίες που αντιμετώπιζε.

Την σκυτάλη παρέλαβε το πόλο ανδρών, το οποίο υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ΑΕΚ στην Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 5-8 στην Ηλιούπολη.

Στη συνέχεια, δράση ανέλαβε το τμήμα βόλεϊ γυναικών, το οποίο με νίκη 1-3 στην Βούλα κόντρα στην τοπική Θέτιδα, «ντούμπλαρε» τις νίκες και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Σάββατο έκλεισε με ένα ακόμα παλικαρίσιο διπλό, καθώς το χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κόντρα στις δυσκολίες με τους τραυματισμούς, έφυγε αλώβητο από την Δράμα νικώντας την τοπική Bianco Monte με 29-30.

Με ιδανικό τρόπο άνοιξε η Κυριακή, καθώς το καθήκον τους έκαναν τα κορίτσια του χάντμπολ του ΠΑΟΚ Mateco, νικώντας εκτός έδρας την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 13-37.

Την «αυλαία» έκλεισε με νίκη το τμήμα μπάσκετ γυναικών, το οποίο «απέδρασε» από την Καλλιθέα, νικώντας τις τοπικές Εσπερίδες με 65-66, και έκανε σημαντικό βήμα για την τετράδα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά με την ασπρόμαυρη φανέλα και τον Δικέφαλο στην καρδιά!».

Έπος! «Ιστορική επίδοση», «παλικαρίσια νίκη», «βγάζοντας ψυχή» και άλλα τέτοια υπέροχα αναφέρονται στην ανακοίνωση, ενώ αν διαβάσει κανείς προπαγάνδα, θα δει και λέξεις όπως… «μυθικό» μέσα! Ναι! Είναι αλήθεια…

Επόμενο βήμα, να βαδίσουν στα… χνάρια του πελάτη ΠΑΟ και να ρίχνουν, όποτε τους έρχεται και χωρίς λόγο… βεγγαλικά. Όπως ρίχνει ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο… έτσι, χωρίς λόγο! Πόσο μικρούληδες, πια…;

Διαβάστε επίσης