Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγεψε η Σάκκαρη (video)

Μάγεψε η Σάκκαρη (video)
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 15:31

Μία ακόμα σπουδαία επιτυχία για την Μαρία Σάκκαρη, που επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της, με νίκη, μετά από αγώνα τριών ωρών, με 2-1 σετ επί της Ελίς Μέρτενς.

Η Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στους «16» του Roland Garros ενώ πέρασε στο νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη.

Επόμενος αντίπαλός της, μια από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, η Αμερικανίδα Σοφία Κενίν, η οποία βρίσκεται στο νούμερο 5 στον κόσμο.

Αγκαλιά με την πρωτιά στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ Γυναικών, που μετά τη Βοσνία νίκησε και τη Λετονία με 34-17, και αντιμετωπίζει το απόγευμα στη Βέροια την Ιταλία, και περνά με κάθε αποτέλεσμα, εκτός από ήττα με διαφορά μεγαλύτερη από 8 γκολ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, σχεδόν 2 μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλή κατάσταση, με άλμα στα 4.75 στην εκτός συναγωνισμού συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Κολυμπάμε για τη ζωή (photo)

Κολυμπάμε για τη ζωή (photo)

Για 2η χρονιά η σκυταλοδρομία αγάπης στις Ημέρες Θάλασσας για την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ