Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάββατο ΓΕΜΑΤΟ με Θρύλο! (photos)

Σάββατο ΓΕΜΑΤΟ με Θρύλο! (photos)
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 10:58

Το Σάββατο ήρθε και είναι… γεμάτο με Θρύλο! Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γεμίζει και σήμερα την ημέρα μας, με δυνατά ματς, για το πρωτάθλημα, με διάφορα τμήματα του Συλλόγου να ρίχνονται στη «μάχη»!

Η αρχή γίνεται στις 17:00, από το Ηράκλειο, με το τμήμα βόλεϊ Ανδρών να παίζει με τον ΟΦΗ, για την πρεμιέρα της Volley League Ανδρών! Πρώτο σερβίς για το 31ο, για τους μάγκες του Καζάζη! Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΣΑΠ στο Youtube (Volleyleague TV).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη. Εκτός λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών έμειναν οι Σταύρος Κασαμπαλής και Δημήτρης Τζιάβρας.

Την ίδια ώρα, ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου θα δοκιμάζεται στη Γλυφάδα, απέναντι στον ΑΝΟΓ, για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών! Στόχος των Πειραιωτών είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς. Μετά τον αγώνα με τον ΑΝΟΓ, η προσοχή των νταμπλούχων θα στραφεί στην κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο στο Παπαστράτειο, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας (18/10).

Τέλος, στις 19:00, η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, ρίχνεται στη μάχη της Volley League Γυναικών, καθώς υποδέχεται στο Ρέντη στον Αίαντα Ευόσμου, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Οι κοριτσάρες του Κουτίνιο αφήνουν στην άκρη την πρόκριση επί της Μινσκ και στρέφονται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα! Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του!

Διαβάστε επίσης

Κάνουν «εγκαίνια» και... πανηγυρίζουν

Κάνουν «εγκαίνια» και... πανηγυρίζουν

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζουν για τον κόσμο τους στην επιστροφή μετά από δύο δεκαετίες στην Ευρώπη, στον Ολυμπιακό έχουν συμπληρώσει περίπου 500 παιχνίδια...