Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ερασιτέχνη αξίζουν ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!

Στον Ερασιτέχνη αξίζουν ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 - 16:31

Τι περιμένεις; Βγάλε Κάρτα Μέλους. Βγάλε Κάρτα Φιλάθλου! Πήγαινε Ρέντη, Παπαστράτειο, ΣΕΦ… Ο Ολυμπιακός είσαι εσύ, στο φινάλε… Στον Ερασιτέχνη αξίζουν μόνο ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ. Παντού, σε όλα τα αθλήματα. Όχι γιατί παντού πάει για κούπες! Αλλά γιατί ΠΑΝΤΟΥ κρατάει το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στον… αφρό! Πάντα στην κορυφή. Ή στοχεύοντας σε αυτή. Ο κόσμος του Θρύλου ήταν πάντα στήριγμα στην ομάδα. Και η ομάδα στον κόσμο. Στην πανδημία, όταν ο κόσμος περνούσε δύσκολα με το lockdown, ο Ολυμπιακός παρέμεινε η χαρά μας. Όπου βρισκόταν, όπου έπαιζε, όπως μπορούσε… Δεν έριξε τον πήχη. Αντιθέτως, τον ανέβασε… Τι περιμένεις, λοιπόν; Κάνε και εσύ αυτό που πρέπει…

Θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης

2/2 με ευκολία

2/2 με ευκολία

Δύο νίκες για την ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών του Ολυμπιακού...