Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα και κόσμος, ένα! Παντού!

Ομάδα και κόσμος, ένα! Παντού!
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 - 22:57

Σε πέντε ευρωπαϊκές μάχες ρίχνεται ο Ολυμπιακός αυτήν την βδομάδα, εκ των οποίων οι τρεις είναι εντός έδρας. Ρέντη, Καραϊσκάκης και ΣΕΦ πρέπει να είναι καμίνια. Η ομάδα έχει ανάγκη τον λαό του Θρύλου σε όλα τα αθλήματα, και ο λαός του Θρύλου έχει ανάγκη το γήπεδο και την ομάδα.

Ομάδα και κόσμος είναι ένα… Παντού! Και αυτό πρέπει να αποδειχθεί αυτήν την εβδομάδα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ζοκ, την Πέμπτη (04/11) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στις 16:30. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμο για να πετύχουν την ιστορική πρόκριση τους στους ομίλους του Champions League.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για πρόκριση.

Και μετά από την πρόκριση… ΚαραΪσκάκη. Τα εισιτήρια «εξαφανίζονται» για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ. Ο Θρύλος θα έχει στο πλευρό του τον 12ο παίκτη του για να γιορτάσει μαζί του μια ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά. Όσο οι άλλοι είναι στον καναπέ τους, ο Ολυμπιακός δίνει μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη.

Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξαναδούμε την εικόνα που έχουμε λατρέψει. Τους παίκτες να γίνονται «ένα» με τους οπαδούς στο τέλος της αναμέτρησης. Αυτό πρέπει να γίνει την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Και η βδομάδα θα κλείσει ιδανικά στο ΣΕΦ. Η στήριξη του κόσμου του Θρύλου στην ομάδα μπάσκετ φέτος, είναι καταπληκτική. Το ΣΕΦ είναι όπως πρέπει! Έχει ένταση, παλμό και πίστη στην ομάδα. 40 λεπτά. Φωνή και χειροκρότημα. Ο Ολυμπιακός έχει 5/5 στο ΣΕΦ φέτος και την Παρασκευή πρέπει να «γονατίσει» και την Μονακό. Με τον 6ο του παίκτη στο πλευρό του.

Ομάδα και κόσμος, ένα! Παντού! Βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ. Τα «ερυθρόλευκα» γήπεδα πρέπει να γεμίσουν και να δώσουν στον Θρύλο προβάδισμα νίκης πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι εκεί, και θα είναι. Να πανηγυρίσει με τον Θρύλο, τρεις ακόμη μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης