Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάκκαρη: «Υπερήφανη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Top10!»

Σάκκαρη: «Υπερήφανη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Top10!»
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 16:24

Με τον καλύτερο τρόπο, με νίκη δηλαδή, άρχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, η Μαρία Σάκκαρη! Η ΓΑΥΡΙΝΑ άσος του τένις μίλησε, στον απόηχο της νίκης της, επί της Σφιόντεκ. Δήλωσε υπερήφανη που εκπροσωπεί την Ελλάδα, στο Top10 του κόσμου!

Μετά το παιχνίδι, κλήθηκε να σχολιάσει το ότι είναι η πρώτη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Top 10 και στο WTA Finals: «Είναι μεγάλη τιμή, είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα στο Top 10 και φυσικά σ’ αυτό το τουρνουά. Είναι εκπληκτικό που είμαι σε θέση να ταξιδεύω στον κόσμο, να παίζω σε όλα αυτά τα τουρνουά και να εκπροσωπώ την πατρίδα μου, είμαι περήφανη γι’ αυτό».

Αναφερόμενη στο ATP Finals, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, είπε: «Είναι η μεγαλύτερη στιγμή για το ελληνικό τένις αυτή τη στιγμή, έχουμε δυο παίκτες στο Top 10, δυο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το τένις έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα ότι είναι το τρίτο δημοφιλέστερο άθλημα, μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Για τον αγώνα με τη Σφιότεκ είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μου, προφανώς το σερβίς μου με βοήθησε πολύ, ένιωθα ότι είχα τον έλεγχο των χτυπημάτων μου και πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα νιώθω όλο και καλύτερα».

Για το ότι στο τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη έσπευσε να παρηγορήσει την αντίπαλό της, που έβαλε τα κλάματα: «Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και είναι μόλις 20 χρονών, θα έχει σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες από μένα στο μέλλον, είναι μόνο η αρχή για εκείνη. Είδα από την άλλη πλευρά του φιλέ ότι περνούσε μια δύσκολη στιγμή και είναι πολύ καλό κορίτσι, οπότε μου βγήκε τελείως φυσικά, έτσι ένιωσα. Δεν ήταν κάτι που έκανα απλά για να το δει ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης