Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λευκή πετσέτα στο ντέρμπι τίτλου ο Παναθηναϊκός!

Λευκή πετσέτα στο ντέρμπι τίτλου ο Παναθηναϊκός!
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 14:31

Μα, λευκή πετσέτα όπου βλέπουν τα… σκούρα; Τα… πόδια στην πλάτη και… εξαφάνιση; Στο ντέρμπι μεταξύ Θρύλου και ΠΑΟ, που κρίνει τον τίτλο, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην εμφανίσουν καμία από τις ξένες παίκτριες, τις οποίες… διαφήμιζαν!

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι… διαφήμιζε τις ξένες παίκτριες, τις οποίες είχε φέρει, υποτίθεται για… πρωτάθλημα, αποφάσισε στη μεγάλη μάχη του τίτλου, με αντίπαλο τον Θρύλο, τον αυτοκράτορα -και- του ερασιτεχνικού αθλητισμού, να… μην τις εμφανίσει πουθενά! Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ κατέβηκε με τρεις Ελληνίδες παίκτριες, πετώντας, ουσιαστικά… λευκή πετσέτα, μπροστά στον Θρύλο, ο οποίος όπως και σε ΟΛΑ τα τμήματά του, έτσι και στο πινγκ-πονγκ, βλέπει ΠΑΝΤΑ τίτλο. Πάντα!

Ο ΠΑΟ κατέβηκε με Τόλιου, Τέρπου και Αρτσέτου, επιλέγοντας στο ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο να… πετάξει λευκή πετσέτα και να μην διεκδικήσει αξιώσεις τις πιθανότητες που του αναλογούν! Δεν μας κάνει και εντύπωση, όπου υπάρχει ανταγωνισμός και δεν τα έχουν… εύκολα (πχ. και στο πόλο Ανδρών… να μην ξεχνιόμαστε, με το ζόρι… κρατιούνται) κοιτάνε πως θα… κάνουν στην άκρη. Όλο εντύπωση και… διαφήμιση ήταν οι «πράσινοι», οι οποίοι την κρίσιμη ώρα αποφάσισαν να… την κάνουν διακριτικά και να… εξαφανίσουν τις ξένες παίκτριες από το ντέρμπι με τον Θρύλο!

Έτσι, μετά την Πυγμαχία, όπου επίσης το πρωτάθλημα κρινόταν ανάμεσα στον Θρύλο και τον ΠΑΟ και κατέληξε στον Ολυμπιακό, ήρθε άλλη μια κούπα για τον ΘΡΥΛΟ, στην κόντρα του με τον ΠΑΟ… Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, δηλαδή…

Διαβάστε επίσης