Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεταγραφή Μίνου: Πάλι «μέσα έπεσε» ο βόθρος

Μεταγραφή Μίνου: Πάλι «μέσα έπεσε» ο βόθρος
Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022 - 15:32

Ο Γιώργος Μίνος, αθλητής του Στίβου, πήρε τον περασμένο Νοέμβριο μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό. Δεν μιλάμε φυσικά για καμιά… αρπαγή και τέτοια. Αυτά τα γραφικά αλλού, όχι σε εμάς. Ο αθλητής γούσταρε να έρθει στον Ολυμπιακό, να αγωνίζεται φορώντας το έμβλημα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου της χώρας και αυτό έπραξε. Μόνο που τότε, η γνωστή παραμύθα είχε… ενστάσεις. Ο ΣΕΓΑΣ είχε προχωρήσει σε μη έγκριση της μεταγραφής και φυσικά ο Ολυμπιακός είχε πάει το θέμα στο ΑΣΕΑΔ.

Η μεταγραφή του έμπειρου αθλητή είχε ανακοινωθεί τώρα. Συγκεκριμένα την 1/11/2021. Ο ΣΕΓΑΣ απέρριψε τη μεταγραφή και ο βόθρος μέχρι και με αυτό καταπιάστηκε, για να βγάλει αντι-Ολυμπιακή χολή. Σίγουροι ότι θα «χαλάσει».

Είχαν… πειστεί τότε, ότι η «μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί», αλλά μαζί με την ομάδα της καρδιάς τους, που έκανε και πρόσθετη παρέμβαση, έφαγαν ομαδικώς «τα μούτρα» τους… Έβαζαν άρθρα, παραπομπές, έδειχναν κανονισμούς. Έκαναν δουλίτσα, απ’ αυτή που κάνουν συνήθως, όταν απέναντι είναι ο Ολυμπιακός. Έρευνα δημοσιογραφική φουλ… Όταν είναι άλλες ομάδες, αυτή που πληρώνει ή αυτή της οποίας το ευρωπαϊκό πανηγύριζαν στα αεροπλάνα, τις ξεχνάνε τις έρευνες…

Όπως και να ‘χει, το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή του αθλητή κατά του ΣΕΓΑΣ και έτσι η μεταγραφή ολοκληρώνεται κανονικά, μετά από κάποιο καιρό. Απορρίφθηκε η προσφυγή και του Παναθηναϊκού και το «έργο» δεν πήγε όπως είχαν σχεδιάσει στον βόθρο, όταν έτρεχαν στα τέλη Δεκέμβρη να βγάλουν… πόρισμα. Καλοχώνευτο και αυτό.

Διαβάστε επίσης