Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι δίπλα στον Θρύλο! Πρώτα Χάντμπολ, μετά Πόλο Γυναικών!

Όλοι δίπλα στον Θρύλο! Πρώτα Χάντμπολ, μετά Πόλο Γυναικών!
Σάββατο, 2 Απριλίου 2022 - 12:09

Τι ευλογία να είσαι Ολυμπιακός! Να είσαι ΓΑΥΡΟΣ… Τι ευλογία να είσαι μπροστά σε μεγάλες αναμετρήσεις του Συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα… Να είσαι παρών, εκεί όπου γράφεται η ιστορία! Και σήμερα είναι μια τέτοια μέρα… Είναι μια μέρα γεμάτη Θρύλο. Και έχουμε την ευκαιρία, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ, να δούμε τις αγαπημένες μας ομάδες, από κοντά, σε δύο πολύ δυνατά ματς. Σε Ελλάδα και Ευρώπη! Από το κλειστό «Μ. Λοΐζος» και τη μάχη της ομάδας Χάντμπολ με τον ΠΑΟΚ, στο Παπαστράτειο και τον ημιτελικό της LEN Euroleague! Τι ευλογία να είσαι ΓΑΥΡΟΣ…

Ο Ολυμπιακός κάνει την αρχή στις 14:15, οπότε υποδέχεται στο κλειστό «Μ. Λοΐζος» τον ΠΑΟΚ, με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στους τελικούς της Handball Premier και να διεκδικήσει τον τίτλο, στις «μάχες» με την ΑΕΚ! Το ματς είναι κομβικό και φυσικά ο Ολυμπιακός θέλει να το κερδίσει! Απέναντί του ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να πρέπει να δώσει ξανά το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Καρασαββίδη!

Η συνέχεια δίνεται στο Παπαστράτειο… Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για αυτό… Ο ημιτελικός με την Ουίπεστ είναι… ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Και η ομάδα πόλο Γυναικών είναι μπροστά σε άλλη μια μεγάλη πρόκληση, στην ένδοξη ιστορία του Συλλόγου! Το Παπαστράτειο πρέπει να είναι ξανά… τρελοκομείο και το SOLD OUT να είναι πρακτικά… γεγονός, θα ζήσουμε ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!

Δίπλα στον Θρύλο! Πάμε πρώτα «Μ. Λοΐζος» για Χάντμπολ και από εκεί φύγαμε για Παπαστράτειο! Τι ΕΥΛΟΓΙΑ να είσαι ΓΑΥΡΟΣ…

Διαβάστε επίσης

Η… προοπτική του Βοτανικού!

Η… προοπτική του Βοτανικού!

Τι… φέρνει για τον Ολυμπιακό ενδεχόμενη μετακόμιση του Παναθηναϊκού από τις «στρούγκες» στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.