Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μετρητής ενίσχυσης των τριών τμημάτων του Ερασιτέχνη θα ενημερώνεται καθημερινά στις 14:00

Ο μετρητής ενίσχυσης των τριών τμημάτων του Ερασιτέχνη θα ενημερώνεται καθημερινά στις 14:00
Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 16:10

Ο Θρύλος κίνησε τη διαδικασία, για να ενισχύσει ο κόσμος του τα τρία πρωταθληματικά τμήματα της Κολύμβησης, του Πινγκ Πονγκ και του Στίβου, ώστε εκείνα να παραμείνουν στην κορυφή και πάντα ανταγωνιστικά. Η διαδικασία αρχίζει άμεσα, το ποσό θα αρχίσει να συγκεντρώνεται και με αρωγό τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Ερασιτέχνης θα κάνει αυτό που πρέπει, για τα τρία τμήματα.

Η διαδικασία θα είναι απολύτως προσιτή στο κοινό, το οποίο θα έχει και εικόνα. Είναι σημαντικό να παρατηρείται η πρόοδος η οποία θα γίνεται, για να υπάρχει και έξτρα κίνητρο, για όλους εκείνους που θα συμμετέχουν. Ο Ερασιτέχνης θα ενημερώνει καθημερινά για το ποσό ενίσχυσης των τριών τμημάτων του, Κολύμβησης, Πινγκ Πονγκ και Στίβου. Η σχετική καταμέτρηση θα είναι εμφανής στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Εκεί έχει τοποθετηθεί ήδη ο σχετικός καταμετρητής, ο οποίος κάθε μέρα στις 14:00 θα εμφανίζει το ποσό, το οποίο θα έχει συγκεντρωθεί.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Κρατάμε τον Θρύλο δυνατό!

Κρατάμε τον Θρύλο δυνατό!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διαδικασία μέσω της οποίας θα ενισχυθούν οικονομικά τρία πρωταθληματικά τμήματα του Συλλόγου!