Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης: Έρχεται άλλη μία εβδομάδα Ευρώπης! (photo)

Ερασιτέχνης: Έρχεται άλλη μία εβδομάδα Ευρώπης! (photo)
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 15:18

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρώπη, σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Τρία ευρωπαϊκά ματς έχει το πρόγραμμα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου της χώρας, το διήμερο 15-16/11! Σε πόλο Ανδρών, με μεγάλη πρεμιέρα στο Champions League, με μπάσκετ Γυναικών και συνέχεια στη Euroleague, αλλά και με Challenge Cup στο βόλεϊ Ανδρών! Έρχεται άλλη μια σούπερ ευρωπαϊκή εβδομάδα, για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ελληνικού αθλητισμού!

Στις 15/11 και ώρα 19:00, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιστρέφει στο Παπαστράτειο, σε επίπεδο πόλο Ανδρών, για να κοντράρει την Προ Ρέκο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για τη ματσάρα, την οποία άπαντες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία!

Την ίδια ημέρα, 15/11 και ώρα 20:00, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου παίζει εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα! Τα κορίτσια του Θρύλου στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού αγωνίζονται στην Ουγγαρία, κόντρα στην ισχυρή KSC Szekszard, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τέλος, στις 16/11 και ώρα 19:00, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών παίζει εντός έδρας, με την Κομάρνο, τον επαναληπτικό του 3-1 στη Σλοβακία! Επανέρχεται στο Ρέντη η ομαδάρα του Τζουλιάνι και στοχεύει φυσικά στη νίκη!

Δυνατό διήμερο, Τρίτη-Τετάρτη 15-16/11, με ευρωπαϊκή δράση για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Διαβάστε επίσης