Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρία στα τρία» σε μια Τετάρτη; Ολυμπιακός…

«Τρία στα τρία» σε μια Τετάρτη; Ολυμπιακός…
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 10:27

Καλή αρχή, νωρίς το απόγευμα, με το χάντμπολ Ανδρών. Άνετη, εντέλει, νίκη απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας και συνέχεια με θετικό πρόσημο στη Handball Premier. Υπέρβαση μπορεί να μην ήταν, αλλά σε έναν «μαραθώνιο» όπως είναι το πρωτάθλημα, ακόμη και η σταθερότητα είναι υπέρβαση. Και ο Ολυμπιακός την επιδεικνύει, παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλει.

Συνέχεια τρομερή με 3-0 στο βόλεϊ Ανδρών, απέναντι στην Μπουργκάς, για το Challenge Cup! Ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό ματς, έδειξε σοβαρός, πειθαρχημένος και εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, για να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης, στην επόμενη φάση του θεσμού! Η Ευρώπη… του πάει!

Φινάλε με άνετη νίκη και τριαντάρα+ στον Πρωτέα, στο μπάσκετ Γυναικών. Ο Ολυμπιακός συνέχισε «με το πόδι στο γκάζι» και έδειξε για άλλη μια φορά ότι ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα είναι μια έννοια… ξεχασμένη. Ο Ολυμπιακός κάνει… ό,τι θέλει στο παρκέ και παίρνει αυτό που του αξίζει!

«Τρία στα τρία» σε μια Τετάρτη; Ολυμπιακός… Ήταν απλώς… καθημερινή. Αυτό σημαίνει Θρύλος… Νίκες παντού, πανάξια και με τρόπο εμφατικό.

Διαβάστε επίσης