Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσα «χαστούκια» αντέχεις;

Πόσα «χαστούκια» αντέχεις;
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 11:18

Απόφαση-σταθμός η σημερινή (9/3) του ΑΣΕΑΔ, υπέρ του Ολυμπιακού. Λάθος. Υπέρ του δικαίου. Υπέρ του σωστού. Υπέρ του τιμίου και του αληθινού. Όχι υπέρ της προπαγάνδας, της μεθόδευσης, των σκιών και της αδικίας. Αλλά ναι και υπέρ του Ολυμπιακού. Γιατί ο Ολυμπιακός, για άλλη μια φορά σε αυτό τον «πόλεμο» που έχουν ανοίξει οι αντίπαλοί του, είχε το δίκαιο με το μέρος του.

Και σε αυτή τη «μάχη», ο Ολυμπιακός νίκησε… Η προπαγάνδα και η μεθόδευση πάνε σύννεφο, αλλά στο τέλος επικρατεί το δίκαιο και το σωστό. Και… τάβλα οι προπαγανδιστές. Οι οποίοι προσπάθησαν μέχρι και να πείσουν ότι… αδίκως ο Ολυμπιακός φώναζε για την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σε Άνδρες και Γυναίκες. Για να κριθεί το πρωτάθλημα ΣΤΑ ΙΣΙΑ. Με τον Θρύλο να έχει τους ξένους και τις ξένες του και να μπορεί να τους/τις χρησιμοποιήσει.

Έτριβαν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό, με την απόφαση της ομοσπονδίας να ΜΗΝ αναβάλει την αγωνιστική. Ήταν σαν να δούλευε για εκείνους, η ομοσπονδία… Δεν μπορεί όμως ένα ΔΣ να αποφασίζει κατά το δοκούν και… λάθος και αυτό να περνάει έτσι. Ηχηρό «χαστούκι» στην προπαγάνδα και στις μεθοδεύσεις, η σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, υπέρ του Ολυμπιακού, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Και τους προπαγανδιστές επίσης.

Δεν κουράστηκαν, άραγε, να εκτίθενται; Να τους εκθέτει η αλήθεια, η δικαιοσύνη; Δεν κουράστηκαν να βλέπουν τη σκοτεινιά (τους) να νικιέται από το δίκαιο; Δεν κουράστηκαν να τρώνε το ένα «χαστούκι» πίσω από το άλλο, από τον Ολυμπιακό; Από τον ίδιο τον αθλητισμό, που πολεμούν, πολεμώντας τον Θρύλο;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χάρης Καραλής: «Ο Μανόλο χαμογελάει ξανά»

Χάρης Καραλής: «Ο Μανόλο χαμογελάει ξανά»

Ο πατέρας και προπονητής του Εμμανουήλ Καραλή, Χάρης Καραλής, έκανε τον απολογισμό της σεζόν στον κλειστό στίβο και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν τον αθλητή του Ολυμπιακού να χαμογελάσει ξανά.