Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τα λέει ΕΥΘΑΡΣΩΣ!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τα λέει ΕΥΘΑΡΣΩΣ!
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 10:42

ΑΥΤΟΣ είναι ο Ολυμπιακός! Ανοιχτά, σταράτα, παντελονάτα και όμορφα… Δεν… παίζει κρυφτούλι! Δεν… βάζει τον ιδιοκτήτη του να φαίνεται… σύμβουλος της διοίκησης και δεν… ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα! Στέκεται ΟΡΘΙΟΣ, μπροστά σε ΟΛΑ τα μεγάλα προβλήματα! Στέκεται ΟΡΘΙΟΣ, μπροστά σε ένα σύστημα που έχει… ρημάξει κάθε τι, στο ελληνικό αθλητισμό και δεν έχει αφήσει… τίποτα όρθιο! Ο Ολυμπιακός δεν έχει να κρύψει ΤΙΠΟΤΑ, δεν έχει να… φοβηθεί ΚΑΝΕΝΑΝ και προκαλεί την αλήθεια να βγει στο φως!

Ο Ολυμπιακός έχει κύρος, έχει δυναμική, έχει ΛΑΟ που τον στηρίζει και έχει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με το μέρος του! Το βασικότερο… Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τα λέει ΕΥΘΑΡΣΩΣ! Και μέσα από την συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, μιλάει για θέματα ΣΟΒΑΡΑ, που άλλοι «φοβούνται-αρνούνται-δεν πρέπει» να αγγίξουν! Τα λέει καθαρά και ξάστερα, έξω από τα δόντια. Και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Επειδή δεν αναδεικνύονται τις αλήθειες δεν πάει να πει ότι δεν θα μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης την αλήθεια. Η «σιωπή» όλων σας, πόσο μάλλον και της Κυβέρνησης είναι ενοχή. Τώρα ξέρετε όλοι. Δεν υπάρχει ισονομία. Το είπε ξεκάθαρα ο Μιχάλης Κουντούρης στην χθεσινή συνέντευξη τύπου!

Μας κλάπηκαν τρόπαια με την κωδική ονομασία… κοινωνική συνοχή! Και είστε υπεύθυνοι όλοι. Από Κυβέρνηση μέχρι και τα αντι-Ολυμπιακά σάιτ. Γιατί τα «ξέρατε». Όλα τα «ξέρατε». Όλοι. Μόνο να κυνηγάτε τον Ολυμπιακό ξέρεται. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα αυτός που βγαίνει ζημιωμένος από τις μη πράξεις ή πράξεις της Κυβέρνησης και των αρμόδιων φορέων. Αυτό πρέπει να αλλάξει και οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει, διαφορετικά θα μας βρουν για ακόμα μια φορά «απέναντι» τους.

Διαβάστε επίσης

Περηφάνια και οργή!

Περηφάνια και οργή!

Περιμένουμε ακόμα την αντίδραση της Πολιτείας για τις αποκαλύψεις-φωτιά του Μιχάλη Κουντούρη...