Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περηφάνια και οργή!

Περηφάνια και οργή!
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 - 13:16

Και τώρα κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ξέρει. Ο Μιχάλης Κουντούρης το φώναξε δημόσια και η Κυβέρνηση οφείλει να δράσει. Να κάνει δηλαδή το αυτονόητο.

Ωστόσο, μάλλον ορισμένοι μας περνούν για κορόιδα και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Έχουν περάσει πολλές ώρες από τις καταγγελίες του προέδρου του Ολυμπιακού για όλα τα «καυτά» ζητήματα της αθλητικής επικαιρότητας, όπως την φορολόγηση του 22%, την μη πληρωμή πολλών σωματείων και για το σκάνδαλο της ΕΡΤ και κανείς τους δεν ασχολήθηκε. Ούτε από την Εισαγγελία, ούτε το Υπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Οικονομικών.

Είναι απίστευτη πρόκληση αυτό από τους Κυβερνώντες. Δεν δίνεται καμία σημασία σε αυτές τις σοβαρές καταγγελίες περί φοροδιαφυγής κλπ, ενώ, την ίδια ώρα μάλιστα που είναι στην ημερησία διάταξη η φοροδιαφυγή την οποία η Κυβέρνηση διαλαλεί πως θα πατάξει!

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού και ο κόσμος του «βράζει» με αυτή την απάνθρωπη αντιμετώπιση. Την ίδια ώρα που όλοι δεν μπορούν να κρύψουν την περηφάνια τους για τις τεράστιες επιτυχίες του Συλλόγου που τον κατατάσσουν στην κορυφή των πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης.

Ένοχη η σιωπή των Υπουργείων Οικονομικών και Αθλητισμού και των εισαγγελέων. Αν δεν ενεργήσετε να αποκατασταθούν οι αδικίες εις βάρος του Ολυμπιακού γίνεστε συνένοχοι... Θα σας κρεμάμε κουδούνια κάθε μέρα μέχρι τέλους... μέχρι την τελική δικαίωση.... Εγκαταστάσεις και για τον Ολυμπιακό.... Πάταξη της φοροδιαφυγής και στον αθλητισμό και ισονομία ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Διαβάστε επίσης