Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην ψάξεις στον βόθρο για το μάγκικο πρωτάθλημα στο πινγκ-πονγκ, μάταιος κόπος

Μην ψάξεις στον βόθρο για το μάγκικο πρωτάθλημα στο πινγκ-πονγκ, μάταιος κόπος
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 18:55

Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 29η φορά στην ένδοξη ιστορία της αναδείχθηκε - αήττητη - η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γυναικών του Ολυμπιακού! Ο Θρύλος νίκησε με 4-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον τελικό των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας και κατέκτησε τον τίτλο για 29η χρονιά (πολυνίκης του θεσμού) και τρίτη σερί.

Μην ψάξετε αφιερώματα, αναλύσεις και απόηχο, στον γνωστό βόθρο των ελληνικών αθλητικών ΜΜΕ. Δεν θα βρείτε, τζάμπα κόπος. Κάτι για… fixing γράφουν, κάτι για παίκτες της Εθνικής Ομάδας….

Θα ήταν τέχνη, αν δεν ήταν αισχρή προπαγάνδα. Σε αυτήν ειδικεύονται. Παίρνουν όλα τα βραβεία. Σε αυτή διακρίνονται, σε αυτή έχουν την πρωτιά μονίμως δική τους. Δεν τη χάνουν με τίποτα…

Σαββάτο βράδυ, ο Ολυμπιακός παίρνει ένα σημαντικό τίτλο απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο σε ένα άθλημα που ναι μεν δεν είναι το πιο δημοφιλές, αλλά όταν διακυβεύονται τίτλοι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχουν την τιμητική τους. Όμως, ακόμα και μια μέρα μετά το απίστευτο γλέντι των κοριτσιών του Θρύλου, στο σάιτ της… αλήθειας αυτό δεν συνέβη.

Το γλέντι, αν είσαι βόθρος, δεν έγινε. Δεν… συνέβησε. Σαν να μην καταγράφηκε στην ιστορία. Τα παιδιά είναι αντι-Ολυμπιακοί. Γι’ αυτό λέμε, ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό και ας ασχοληθούν με τις ομαδούλες τους.

Διαβάστε επίσης