Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κούπες είναι αμέτρητες και οι νύχτες μαγικές!

Οι κούπες είναι αμέτρητες και οι νύχτες μαγικές!
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 01:11

Όταν λέμε μία νύχτα μας είναι όλη σας η ζωή το εννοούμε. Την ώρα που οι υπόλοιποι δεν μπορούν, ο Θρύλος βγαίνει μπροστά και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Σε μία ημέρα γεμάτη... Ολυμπιακό, ο Θρύλος έκανε ξανά περήφανους τους εκατομμύρια οπαδούς του και φυσικά συνεχίζει να μοιράζει πόνο στους «απέναντι». Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου έφτασε τους 307 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα και το μέτρημα συνεχίζεται.

Το Σάββατο (30/3) ξεκίνησε με την ομάδα πόλο Ανδρών να κερδίζει άνετα τον Υδραϊκό (15-6). Λίγες μέρες (3/4) πριν από τη μεγάλη «μάχη» με την ισχυρή Μπρέσια στην Ιταλία, για την 3η «στροφή» των προημιτελικών ομίλων του Champions League, ο Θρύλος πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα του αντιπάλου του.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Β' διέλυσε με 5-0 την Παναχαϊκή στην «πρεμιέρα» των play out της Super League 2 και έδειξε πανέτοιμος για τα επόμενα ματς.

Λίγες ώρες η ομάδα χάντμπολ κέρδισε ξανά την Κρκα, αυτή τη φορά εκτός έδρας και πήρε την ιστορική πρόκριση στους «4» του EHF European Cup, συνεχίζοντας αήττητη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση! Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φερεντσβάρος, με στόχο την πρόκριση στον τελικό!

Τα κορίτσια του Θρύλου από τη μεριά τους, κέρδισαν με 3-1 σετ το Μαρκόπουλο, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και «πέταξαν» για τα ημιτελικά της Volley League Γυναικών, δείχνοντας πανέτοιμα να σηκώσουν το πρωτάθλημα!

Το καλύτερο ο Ολυμπιακός το κρατούσε για το τέλος της ημέρας! Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών κέρδισε με 3-2 σετ τον Μίλωνα (απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό) και κατάκτησε το 18ο Κύπελλο της ένδοξης ιστορίας της! Με αυτήν την κούπα, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος έφτασε τους 307 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα!

Κούπα υπήρχε και στο πινγκ-πονγκ, εκεί που η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νίκησε με 4-0 σετ τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδα για 29η φορά στην ένδοξη ιστορίας.

Πλέον, ο Θρύλος έχει τρεις ομάδες σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ συνολικά έξι τμήματα διεκδικούν έξι ευρωπαϊκά τρόπαια! Ειδικότερα, η ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League. Η Κ19 βρίσκεται στο Final-4 του Youth League, ενώ στο Final-4 του Champions League βρίσκεται η ομάδα πόλο Γυναικών! Στους ημιτελικούς του EHF European Cup έχει προκριθεί η ομάδα χάντμπολ, ενώ η ομάδα πόλο Ανδρών είναι στην 3η «στροφή» των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Φυσικά, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών διεκδικεί το τρόπαιο της Euroleague!

Διαβάστε επίσης