Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σχέδια της Ρεντούμη

Τα σχέδια της Ρεντούμη
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 02:17

Η Φλώρα Ρεντούμη μπορεί να αργήσει να μπει στους αγώνες, ωστόσο, δεν παύει να καταστρώνει σχέδια για αυτό το καλοκαίρι. Η εμποδίστρια του Ολυμπιακού σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση στα μέσα Ιουνίου, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (25-26 Ιουνίου και δείχνει διατεθειμένη να κάνει τρία αγωνίσματα (100μ., 100μ. με εμπόδια και 4χ100μ.).

«Πρόθεση μου είναι να κατεβώ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα σε τρία αγωνίσματα», διευκρίνισε στον «ΓΑΥΡΟ» η Ρεντούμη και συμπλήρωσε: «Το βέβαιο είναι πως θα τρέξω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΟΑΚΑ, 30-31 Ιουλίου)».

Η Ρεντούμη επέλεξε για πρώτη φορά μετά το 1998 να μην αξιολογηθεί για το «Μπρούνο Τζάουλι» και θα απέχει από την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική ομάδα στίβου (Σμύρνη, 18-19 Ιουνίου) για να επιστρέψει στη Super League του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πως η εμποδίστρια του Ολυμπιακού έχει χάσει πολλές προπονήσεις εξαιτίας της «επιστράτευσής» της από την υπηρεσία της (περιφέρεια Δυτικής Αττικής). Τον τελευταίο καιρό, όμως, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Κρατάμε τα θετικά»

«Κρατάμε τα θετικά»

Η απόδοση της Αθανασίας Πέρρα στο μίτινγκ της Σαγκάη ικανοποίησε την προπονήτριά της Σοφία Μπακατσάκη.