Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «μπροστάρη» τον Κουντούρη

Με «μπροστάρη» τον Κουντούρη
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 20:35

Στην πολύ μεγάλη υπόθεση σωτηρίας του Ερασιτέχνη, η οποία θα δρομολογηθεί άμεσα, μπροστάρης θα τεθεί ο επικεφαλής της Θύρας 7, Μιχάλης Κουντούρης, που αναμένεται να έχει την στήριξη τόσο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός, που είναι ενιαίος και αδιαίρετος, σε αυτή την κρίσιμη καμπή έχει ανάγκη όλους τους φίλους του και φυσικά την Θύρα 7, της οποίας η στήριξη είναι διαχρονικά έμπρακτη και ουσιαστική.

Η Θύρα 7 και ο επικεφαλής της δρομολογούν τις εξελίξεις, για να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον Ερασιτέχνη και κυρίως για να δοθεί η δυνατότητα στα τμήματά του να κάνουν έγκαιρα το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Σε περίπτωση, μάλιστα, που βρεθεί ο επιχειρηματίας που θα θελήσει να επενδύσει στον Σύνδεσμο, θα τραβηχτούν στην άκρη για να σχηματιστεί η διοίκηση που επιθυμεί ο χρηματοδότης.

Για να είναι δυνατός και υγιής ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός χρειάζεται τη βοήθεια όλων των φίλων του Συνδέσμου, χωρίς να γίνονται διαχωρισμοί. Γι’ αυτό και η Θύρα 7 σε αυτή την σταυροφορία σωτηρίας, θα προσπαθήσει να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει την πλειοψηφία του κόσμου του Θρύλου.

Στο ψηφοδέλτιο σωτηρίας, που θα καταρτιστεί σύντομα, αναμένεται να συμπεριληφθούν όλοι όσοι θέλουν και έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη να βγει από το αδιέξοδο. Από τα στελέχη που απαρτίζουν την προσωρινή διοίκηση μετρημένοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν στο νέο σχήμα το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές του Ιουνίου.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Θύρα 7 αναμένεται να ενεργοποιηθούν όσον αφορά στις συνδρομές των νέων μελών, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός τους αφού από τα έσοδα αυτά θα χρηματοδοτηθούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη, όπως και από τα SMS.

Διαβάστε επίσης

«Κρατάμε τα θετικά»

«Κρατάμε τα θετικά»

Η απόδοση της Αθανασίας Πέρρα στο μίτινγκ της Σαγκάη ικανοποίησε την προπονήτριά της Σοφία Μπακατσάκη.