Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την «ψάχνει» για Μόσχα

Την «ψάχνει» για Μόσχα
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - 02:54

Δύο τουλάχιστον αγώνες προγραμματίζει να κάνει μέσα στον Ιούνιο ο Δημήτρης Τσιάμης και επειδή δεν του αρκούν, την ψάχνει… ρωσικά. Ο τριπλούνιστας του Ολυμπιακού κοιτάει με καλό μάτι τη συμμετοχή του στο μίτινγκ “Μoscοw Open”, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου στο στάδιο «Λουζνίκι» της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Θα προσπαθήσω να κάνω αγώνες και στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Το μίτινγκ της Μόσχας είναι μία καλή περίπτωση»
, δήλωσε στο «ΓΑΥΡΟ» ο Τσιάμης και προσέθεσε: «Σκοπεύω επίσης να αγωνιστώ στα ‘’Παπαφλέσσεια’’ (04/06) και στα ‘’Βενιζέλεια’’ (11/06)».

Στις μετρημένες δοκιμασίες που θα έχει αυτό το καλοκαίρι ο τριπλουνίστας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι. «Ο Δημήτρης έχει δυνατότητες, αλλά αυτές οφείλει να τις αποδεικνύει σε κάθε αγώνα. Δεν αρκεί πλέον μια καλή επίδοση, αλλά πολλές. Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο αθλητισμός, πλέον, είναι για λίγους. Και να για επιζήσει κάποιος, οφείλει να είναι σοβαρός σε κάθε δοκιμασία».

Διαβάστε επίσης

Ο στόχος του Καραμουσαλή

Ο στόχος του Καραμουσαλή

Ο Κώστας Καραμουσαλής ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων στοχεύοντας την πρωτιά.

Διαρκείας με στήριξη

Διαρκείας με στήριξη

Μαζί με τις κάρτες διαρκείας θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές/ανανεώσεις μελών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό…