Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο στόχος του Καραμουσαλή

Ο στόχος του Καραμουσαλή
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 - 23:24

Με φόρα από την Τρίπολη και άγριες διαθέσεις, ο Κώστας Καραμουσαλής θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο (04-05/06).

Ο δεκαθλητής του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για τη διοργάνωση και δεν έχει άλλο στόχο, παρά την πρώτη θέση και την πανελλήνια νίκη. «Στόχος μου είναι η πρωτιά. Αν δεν είχα τις δυνατότητες να διεκδικήσω τον τίτλο, δεν θα κατέβαινα», τόνισε ο Καραμουσαλής, ο οποίος αύριο κλείνει τα 33 χρόνια του και αυτήν την περίοδο θέλει να καταφέρει ό,τι δεν έκανε πέρυσι, όταν έχασε από τον Ανδρέα Τσούκαλη.

Ο Καραμουσαλής είχε μαζέψει 7.323 πόντους στο μίτινγκ στίβου που έγινε στο Ναύπλιο, στις 22 Ιουλίου του 2007 και αυτό είναι το ατομικό ρεκόρ του, εντούτοις τα τελευταία μαντάτα δεν ήταν λιγότερο ευχάριστα.

Ο δεκαθλητής του Ανδρέα Θεοχαράτου πήρε μέρος στο φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη, στις 14 Μαΐου και έριξε 15,24μ., η οποία είναι μία εντυπωσιακή επίδοση για δεκαθλητή. Αυτό πιστοποιεί ότι είναι σε καλή φόρμα, για να πετύχει τον στόχο του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης