Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην χάσετε σήμερα (13/09) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»

Μην χάσετε σήμερα (13/09) το G-BET μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ»
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 - 00:01

Μη χάσετε σήμερα (13/09) μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα με 12 σελίδες, που σας στέλνει ταμείο!

Στο προηγούμενο τεύχος ο Μπάμπης Χριστόγλου έβγαλε την τετράδα του με Over στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και στο ματς Παλέρμο-Νάπολι και Goal στα Σεβίλλη-Λας Πάλμας και Λίβερπουλ-Λέστερ, τα οποία έδωσαν συνολική απόδοση 6,75. Στο ταμείο οδηγήθηκε και ο Τάσος Τσόλκας, ο οποίος δικαιώθηκε στην τριάδα του στα «Σημεία G» της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, πέρασε τον άσο της Ράντερς, το διπλό της Μπραουνσβάιγκ και το 2-3 γκολ της Μπάγερν με τη Σάλκε. Η τριάδα του είχε συνολική απόδοση 7,70! Επίσης έβγαλε δυάδα στην Ιταλία (διεκόπη το Τζένοα-Φιορεντίνα και πληρώθηκε ως μονάδα) με άσο της Μπολόνια και το Under της Μίλαν, που έδωσαν 3,40.

Από εκεί και πέρα, ο Σάββα Λιαμίρας, μάς έστειλε ταμείο όχι μία, αλλά δύο φορές! Την πρώτη με την Σκωτία, όπου έβγαλε την τριάδα του με απόδοση 3,96 και τη δεύτερη με την Πορτογαλία, με απόδοση 3,12!

Στο νέο ένθετο, που κυκλοφορεί μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Champions League και το Europa League, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Ελβετία.

Μη το χάσετε, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα...

Διαβάστε επίσης