Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη χάσετε σήμερα (17/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (17/01) το G-BET!
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 15:59

Μη χάσετε στο νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Στις σελίδες του θα βρείτε όλα τα απαραίτητα… συστατικά (αναλύσεις, προτάσεις, ψαγμένα σημεία και στατιστικά) σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο. Όσοι μας ακολούθησαν στο τεύχος της περασμένης Παρασκευής δεν έχασαν! Το αντίθετο μάλιστα!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού πέρασε την τετράδα του με Goal και Over και μας έδωσε απόδοση 8,65. Σε πολύ καλή μέρα και ο Σάββας Λιαμίρας, ο οποίος πέρασε την τριάδα του στη Β’ Ισπανίας (6,36), αλλά και στην Ιταλία (5,05). Από κοντά στις επιτυχίες και ο Τάσος Τσόλκας, που δικαιώθηκε στις επιλογές του στα σημεία G της Παρασκευής με απόδοση 4,73, αλλά και στου Σαββάτου με απόδοση 3,84. Το τελευταίο ταμείο μας ήταν από τον Δημήτρη Κρούσκο στη Β’ Αγγλίας με απόδοση 4,91!

Πάμε στο νέο κουπόνι, τώρα, όπου έχουμε και πάλι εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague, με τον Ολυμπιακό να έχει δύσκολη δοκιμασία στην Τρίπολη. Επίσης, έχουμε Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Ιταλία, Κύπελλο Πορτογαλίας, αλλά και Κόπα Αφρικα, το οποίο είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση. Αυτά κι άλλα θα βρείτε στο νέο τεύχος του G-BET, που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα το «ΓΑΥΡΟ». Μην το χάσετε.

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (20/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (20/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (20/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (27/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (27/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί την Παρασκευή (27/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (10/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (10/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (10/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μην χάσετε το G-BET!

Μην χάσετε το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί την Παρασκευή (06/1) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».