Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αξία στο διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Αξία στο διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 08:59

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ένα από τα ματς που ξεχωρίζει κανείς από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

To Stoiximan.gr προσφέρει πάρα πολλές επιλογές και ειδικά στοιχήματα, από τα οποία μπορούμε να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά κάποιες από τις δυνατές επιλογές που υπάρχουν και μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτές.

Αρχικά, όπως σας τονίζουμε και στον τίτλο υπάρχει αξία στο διπλό των Πειραιωτών, το οποίο αν επιβεβαιωθεί θα μας πληρώσει 4.05 φορές τα λεφτά μας, βάσει των αποδόσεων που βρίσκουμε στο Stoiximan.gr και έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, πάμε να δούμε και κάποια ειδικά στοιχήματα. Ο Βασίλης Σπανούλης στα μεγάλα ματς δίνει σημαντικές λύσεις. Είναι παιχνίδι που πρέπει να το κάνει ξανά ο αποψινός ημιτελικός. Ειδικά με το μακρινό σουτ και το τρίποντο. Ο αρχηγός του Θρύλου δίνεται σε απόδοση 1,87 εάν ευστοχήσει σε τουλάχιστον δύο τρίποντα.

Περιμένουμε από τον Γιώργο Πρίντεζη να βγει μπροστά και να επιστρέψει στις μεγάλες και πολύ καλές εμφανίσεις. Το line του φόργουορντ του Ολυμπιακού δίνεται στους 10.5 πόντους και στο 1.87, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί και θα ξεπεράσει.

Τέλος, αφού… βλέπουμε νίκη του Ολυμπιακού μπορούμε να ποντάρουμε και στο line των πόντων του στον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ξεπεράσουν τους 72.5 πόντων, κάτι το οποίο αν επιβεβαιωθεί θα μας πληρώσει 2.4 φορές τα λεφτά μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 4.05 Stoiximan.gr

Παναθηναϊκός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Οver 72.5 πόντοι 2.40 Stoiximan.gr

Παναθηναϊκός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. Σπανούλης Over 1.5 τρίποντα 1.87 Stoiximan.gr

Παναθηναϊκός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γ. Πρίντεζης Over 10.5 πόντοι 1.87 Stoiximan.gr

Διαβάστε επίσης