Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στηρίζουμε τη μεγάλη μας αγάπη!

Στηρίζουμε τη μεγάλη μας αγάπη!
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 10:59

Το Γιουρόπα Λιγκ ξεκινά και πάλι απόψε για τον Ολυμπιακό με το πρώτο ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αλλά το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στοιχηματικά, από πολλές απόψεις.

Με το Stoiximan.gr να έχει περισσότερα από 342 στοιχήματα για το πρώτο ματς του Θρύλου με τους Ουκρανούς στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Κι εμείς βρήκαμε ορισμένα στοιχήματα, με καλές αποδόσεις, για να ποντάρουμε απόψε.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο ματς με την Ντιναμό έχει ελκυστική απόδοση. Πόσω δε μάλλον όταν την βρίσκεις σε απόδοση 2,00 στο Stoiximan. Αξίζει να ποντάρει κανείς και να διπλασιάσει τα χρήματά του.

Αλλά επειδή το ματς θα είναι παιχνίδι τακτικής, πολλά θα κριθούν στη «σκακιέρα» των πάγκων και των προπονητών, είναι πιθανό το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο. Εξίσου καλή απόδοση, καθώς βρίσουμε το «Χ» στα πρώτα 45 λεπτά στο 2.00, στο Stoiximan.

Σε ματς όπως είναι αυτό με την Ντιναμό Κιέβου τα στημένα παίζουν καταλυτικό ρόλο και κρίνουν πολλά. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» να απειλήσουν μέσω κάποιας στατικής φάσης. Με την Μίλαν σκόραρε ο Σισέ... Γιατί να μην το ξανακάνει; Το βρίσκουμε στο Stoiximan σε απόδοση 11,50!

Οι προτάσεις μας:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ντιναμό Κιέβου 1 2,00 Stoiximan.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ντιναμό Κιέβου Χ ημίχρονο 2,00 Stoiximan.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ντιναμό Κιέβου Σκόρερ Σισέ 11,50 Stoiximan.gr

Διαβάστε επίσης