Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθαρίζει από νωρίς τον Βόλο

Καθαρίζει από νωρίς τον Βόλο
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι με μοναδική απώλεια βαθμών την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, οδηγούν την κούρσα και θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν το μεγάλο σερί που τρέχουν από πέρυσι. Από την άλλη ο πάντα επικίνδυνος Βόλος βρίσκεται σε τροχιά Play-Off και σίγουρα θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Βέβαια η ομάδα του Πειραιά είναι το απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση και θα φροντίσει να το δείξει από νωρίς. Το ότι θα κερδίσει είναι κάτι παραπάνω από προφανές (στοιχηματικά) και χάρη στις εκπληκτικές αποδόσεις της winmasters μπορούμε να βρούμε πολλές επιλογές για να ποντάρουμε.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο γήπεδο με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, τότε αυτό σημαίνει πως θα μπουν γκολ στο ημίχρονο. Ναι μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην σκοράρουν συχνά στα πρώτα 45 λεπτά, όμως αυτό το έχουν αλλάξει άρδην τα τελευταία παιχνίδια. Αυτομάτως πάμε στην επιλογή του να μπουν τουλάχιστον δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή την επιλογή την βρίσκουμε στο 2.30 και είναι αρκετά ελκυστική.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Επίσης για να επιστρέψουμε σε αυτό που αναφέραμε και πιο πριν ο Ολυμπιακός αν καταφέρει και καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς μετά θα έχει και το περιθώριο να κάνει μία μικρή συντήρηση δυνάμεων. Αν και το παιχνίδι προβλέπει νίκη με ευρύ σκορ υπέρ του Ολυμπιακού, πιστεύουμε πως ο δείκτης του σκορ θα σταματήσει στα 3-4 τέρματα. Για αυτό μία καλή επιλογή θα ήταν και το Ακριβές Σκορ 3-0 που το βρίσκουμε στην τρομερή απόδοση του 7.00!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Winmasters: Νέα καμπάνια για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι»

Winmasters: Νέα καμπάνια για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι»

Η winmasters λανσάρει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με σύνθημα «Κάποια πράγματα είναι στην τύχη, κάποια άλλα είναι στο χέρι σου» και στοχεύει στο να αναδείξει και ταυτόχρονα να προασπίσει το «Υπεύθυνο Παιχνίδι».