Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περνάει και από το Περιστέρι

Περνάει και από το Περιστέρι
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνουν πρώτη στη βαθμολογία διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από την άλλη η ομάδα του Περιστερίου, θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωταθλητή και η αλήθεια είναι ότι φέτος έχει πάρει αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια με τους 4 πρώτους του βαθμολογικού πίνακα, εκτός από το παιχνίδι στο Φάληρο για τον πρώτο γύρο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν μια νίκη εκτός έδρας που θα είναι χρυσάφι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δηλώσει επανειλημμένα πως αυτά τα παιχνίδια κρίνουν τις διοργανώσεις.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βρει το γρήγορο γκολ που θα του δώσει ψυχολογία και θα βάλει γερές βάσεις για τη νίκη. Ένα πολύ καλό σενάριο για το παιχνίδι και μάλιστα συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και παράλληλα να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Με την winmasters βρίσκουμε τις κορυφαίες αποδόσεις σε όλους τους αγώνες.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι όπως προαναφέραμε η νίκη του Ολυμπιακού και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 2.90.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι ένα ακριβές σκορ με αρκετό ρίσκο που είναι το 1-3. Αυτή την επιλογή τη βρίσκουμε σε απόδοση 11.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης