Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Κουφό και για το γόητρο ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια!

Με τον Κουφό και για το γόητρο ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια!
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 14:01

Για την 27η αγωνιστική της Euroleague ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη 'Fernando Buesa Arena', με αντίπαλο την Μπασκόνια. Οι 'ερυθρόλευκοι' μετά από 6 σερί ήττες δεν έχουν πια ουσιαστικές ελπίδες 8άδας. Αντίθετα, μετά από τέσσερις νίκες στη σειρά, η ισπανική ομάδα κυνηγάει τις πιθανότητες της για την είσοδο στα playoffs της διοργάνωσης.

Θα βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός ή θα διατηρήσει το επιτυχημένο της σερί η Μπασκόνια; Όλες οι απαντήσεις κρύβονται στο λυσάρι της winmasters, μέσα από μια πλούσια γκάμα στοιχηματικών επιλογών στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Περιθώριο νίκης 12way, χάντικαπ ημιχρόνου, o/u περιόδου, σύνολο πόντων ομάδας, παράταση, ημίχρονο/τελικό, μονά/zυγά, o/u τελικό και περίοδος με το μεγαλύτερο σκορ, είναι ορισμένα από τα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει η winmasters για το 40λεπτο στη Βιτόρια.

Ο Ολυμπιακός πάει στη αναμέτρηση έχοντας σημαντικές απουσίες για άλλη μια φορά, όπως αυτές των Χασάν Μάρτιν, Γιώργου Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου. Ωστόσο με τους 'ερυθρόλευκους' θα κάνει ντεμπούτο ο Κώστας Κούφος, ο ομογενής σέντερ με την πολυετή εμπειρία από το ΝΒΑ που ήρθε για να δώσει λύσεις στη ρακέτα.

Σύνολο πόντων/ριμπάουντ/ασίστ, double double, ο/u πόντων, συνολικά ριμπάουντ και άλλα ειδικά στοιχήματα προσφέρει η winmasters για τον Κώστα Κουφό, αλλά και όλους τους πιθανούς πρωταγωνιστές στη μάχη της 'Fernando Buesa Arena'!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Φουλάρει για νταμπλ με σούπερ Χασάν!

Φουλάρει για νταμπλ με σούπερ Χασάν!

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με στόχο όχι μόνο να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1, αλλά και να κάνει το επόμενο βήμα για την επίτευξη του νταμπλ.