Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ολυμπιακό και κάρτα στην Τούμπα

Με Ολυμπιακό και κάρτα στην Τούμπα
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 09:18

Στην Τούμπα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (18/4, 19:30) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, έστω και αν βαθμολογικά δεν έχει ενδιαφέρον για τον ίδιο.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Θυμίζουμε, άλλωστε, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το 3-1 με τον Παναθηναϊκό, το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Και το εξασφάλισε και μαθηματικά, 7 αγωνιστικές από το φινάλε.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ωστόσο, έχει πολύ μεγάλη σημασία και για τον ίδιο τον Μαρτίνς, αλλά και γενικά για τον οργανισμό του Ολυμπιακού το πώς θα παρουσιαστεί ως το φινάλε. Ο Πορτογάλος προπονητής, πάντως, το είπε, στόχος του Θρύλου είναι να συνεχίσει δυνατά ως το φινάλε και να δείξει καλή εικόνα.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Εμείς, όπως πάντα, έχουμε ξεχωρίσει δύο προτάσεις για εσάς, μέσα από τις πολλές επιλογές που δίνει η winmasters. Πάμε να τις δούμε. Και αρχίζουμε από το γκολ του Ολυμπιακού. Οι απουσίες που έχει ο Θρύλος έχουν ανεβάσει τις δικές του αποδόσεις, αλλά εμείς θα στηρίξουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας. Η επιλογή να σκοράρει πρώτος στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός στο 2,20 νομίζουμε πως έχει μεγάλη αξία, έτσι!

Επίσης, θα παίξουμε και με ένα ειδικό στοίχημα. Περιμένουμε δυνατό παιχνίδι, με ένταση και κάρτες. Και αυτό το τελευταίο το κρατάμε. Να έχουμε τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι, από οποιαδήποτε ομάδα, το βρίσκουμε στο 3,05.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης