Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ στο Λονδίνο

Γκολ στο Λονδίνο
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 12:33

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

Premier League, Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας… έβγαλε τα μάτια την πρώτη αγωνιστική. Αντιμετώπισε τη Λιντς στο Ολντ Τράφορντ και ήταν καταιγιστική. Πέντε γκολ, μπαλάρα από τους παίκτες του Σόλσκιερ, τέσσερις ασίστ ο Πογκμπά, μαγικός ο Μπρούνο. Μια ομάδα που χαιρόσουν να τη βλέπεις να παίζει. Με ταχύτητα, ιδέες, φαντασία και αποτελεσματικότητα.

H Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα κατάφερε να προηγηθεί απέναντι στην Έβερτον, αλλά λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο. Παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα, δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε με 3-1. Αν εμφανιστεί έτσι και απέναντι στη Γιουνάιτεντ; Δεδομένα θα φάει… πολλά.

Premier League, Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00): Πρέπει να αλλάξει τη συμπεριφορά της, να κλείσει χώρους, να παίξει πιο συγκεντρωμένα. Διότι όπως είδαμε και απέναντι στη Λιντς, η Μάντσεστερ μπορεί να σε… σκοτώσει αν σε βρει μπόσικο. Κοντά στο 1.60 το διπλό της ομάδας του Σόλσκιερ στο στοίχημα. Δεν είναι κακό για κάποιο παρολί.

Ως βασική πρόταση θα πάμε σε συνδυασμό προκειμένου να πάρουμε μεγαλύτερη απόδοση. Θα εμπιστευτούμε τη Μάντσεστερ, βάσει της εικόνας που μας παρουσίασε. Πάμε στοίχημα με «διπλό» και over 2,5 γκολ σε εκπληκτική τιμή, αφού το βρίσκουμε στο 2.30 στο pamestoixima.gr.

Premier League, Άρσεναλ – Τσέλσι (18:30): Το πρώτο λονδρέζικο ντέρμπι στις σεζόν έρχεται το απόγευμα στις Κυριακής. Και είναι αυτό μεταξύ στις Άρσεναλ και στις Τσέλσι, στο Emirates στις 18:30. Δύο ομάδες που έχουν φυσικά διαφορετικούς στόχους. Η Τσέλσι μπαίνει στο πρωτάθλημα για να το κατακτήσει. Η Άρσεναλ είχε στην πρεμιέρα μια προβληματική εικόνα. Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Ο Αρτέτα δεν μπορεί να βρει τη λύση κι αν σύντομα δεν διορθώσει την κατάσταση θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Οι Λονδρέζοι γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα από τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ και μάλιστα με κάτω τα χέρια. Έχασαν 2-0 δίχως να φανούν σχεδόν καθόλου στο γήπεδο.

Premier League, Άρσεναλ – Τσέλσι (18:30): Για την Τσέλσι η πρεμιέρα ήταν περίπατος. 3-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι. Το ντεμπούτο του Λουκάκου το περιμένουν όλοι και είναι πιθανό να το δούμε απέναντι στους «κανονιέρηδες». Αν τον δείτε στην αρχική ενδεκάδα αξίζει να ρίξετε ένα στοίχημα και σαν πρώτος σκόρερ και σκόρερ οποτεδήποτε στο ματς.

Όσον αφορά στο ματς αυτό καθ’ αυτό, το διπλό στο 1.78 είναι μια καλή επιλογή. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλο παιχνίδι. Βασική επιλογή μας θα είναι στα γκολ. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ κυρίως λόγω της απόδοσης που το συναντάμε, αφού το βρίσκουμε στο 2.10 στο pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης