Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Θρύλος της Ευρώπης πληρώνει ξανά

O Θρύλος της Ευρώπης πληρώνει ξανά
Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 10:44

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Μπρατισλάβα για το δεύτερο σκέλος των playoffs του Europa League με την Σλόβαν (26/08, 21:45), με μοναδικό στόχο το «2 στα 2».

Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο την περασμένη εβδομάδα, διέλυσε του Σλοβάκους (3-0) και πλέον χρειάζεται την στοιχειώδη σοβαρότητα για να κλειδώσει την πρόκριση. Με τον Πορτογάλο στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν παρουσιάσει σημάδια υπεροψίας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ακόμα και σε εκείνα που κρίνονταν ως τελειωμένες υποθέσεις.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί κι απόψε. Σε τιμές διπλασιασμού συναντάμε το διπλό στο 1.96. Αν κάποιος προσδοκά επανάληψη της εικόνας του «Γ. Καραϊσκάκης», μιας και η άμυνα των Σλοβάκων είναι προβληματική, το 2&Over 2,5 γκολ βρίσκεται στο 2.75.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα ο Ονιεκούρου και ο Λόπες. Αμφότεροι αναβαθμίζουν τις πτέρυγες και διαθέτουν εκτελεστική ικανότητα. Με δεδομένα τα αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου, είναι ορατό το ενδεχόμενο να βρουν ευκαιρίες για γκολ. Να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης ο Νιγηριανός κοστολογείται στο 3.00, ενώ η αντίστοιχη τιμή του Πορτογάλου στο 3.20.

Στα πρόσωπα του αγώνα ανήκει και ο Γερμανός ρέφερι, Ντενίζ Οτεκίν. Ο 43χρονος διαιτητής στα δύο πρώτα παιχνίδια που σφύριξε φέτος έδειξε 11 κάρτες (5,5 μ.ό.). Το διαθέσιμο line του αγώνα είναι στο 4.5 με απόδοση 2.03, ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.70, ενώ το να βγάλει από το τσεπάκι του κόκκινη κάρτας παίζει στο 4.35.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης γκολ, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, δοκάρι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχήματων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης

Τσεκάρει το εισιτήριο ο Ολυμπιακός

Τσεκάρει το εισιτήριο ο Ολυμπιακός

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού είναι στη Stoiximan με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, Live Match Combo αλλά και Super Live με αγορές λεπτού για κόρνερ, οφσάιντ, κάρτα & γκολ!