Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβασμένη η Εξέλσιορ

Ανεβασμένη η Εξέλσιορ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:53

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Β’ Ολλανδίας και την Πρέμιερ Ιρλανδίας.

Εξέλσιορ – Ντόρντρεχτ (21:00): Μετά την απώλεια με αντίπαλο την Ος (0-1) στην πρεμιέρα, η Εξέλσιορ έφτασε σε δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία επόμενα ματς. Επικράτησε αρχικά στο Κέρκραντε της Ρόντα (2-1), πριν μοιραστεί τον βαθμό με τη Φόλενταμ (1-1 εντός). Σπουδαία νίκη (2-1) στο Άμστερνταμ κόντρα στην Ομάδα Νέων του Άγιαξ, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντεν Μπος κυριάρχησε απόλυτα και επικράτησε με το εμφατικό (5-0). Τα πηγαίνει εξαιρετικά και θα βασιστεί αρκετά στην ποιοτική επιθετική γραμμή της. Αυτό κάνει κάθε χρόνο άλλωστε, έχοντας ως ρεαλιστικό στόχο της την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Απέδειξε ότι σκοπεύει να… αφήσει το πόδι στο γκάζι, αφού οι βαθμοί που μπορεί να μαζέψει αυτή τη στιγμή θα της φανούν πολύ χρήσιμοι στην απαιτητική συνέχεια.

Εξέλσιορ – Ντόρντρεχτ (21:00): Εμπρός… πίσω για την Ντόρντρεχτ. Ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και μία νίκη τη σεζόν, όμως ξεφούσκωσε και υποχρεώθηκε σε δύο απώλειες στους αγώνες που ακολούθησαν. Δεν ήταν ανταγωνιστική ούτε κόντρα στην Ος (0-3), αλλά ούτε απέναντι στη Φένλο (0-1). Δείχνει διάθεση να ρισκάρει και να κυνηγήσει το γκολ, όμως επιθετικά έχει περιορισμένες δυνατότητες. Αφήνει σε πολλές περιπτώσεις ανοχύρωτη την άμυνά της, κάτι που πλήρωσε και στα πέντε φετινά παιχνίδια, δεχόμενη γκολ.

Εξέλσιορ – Ντόρντρεχτ (21:00): Η Εξέλσιορ εκτός του ότι αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σύνολο της κατηγορίας, έχει ξεκινήσει και δυναμικά τη σεζόν. Η Ντόρντρεχτ παλεύει σχεδόν κάθε χρονιά να αποφύγει τον υποβιβασμό, «χάνει» σε ρόστερ και κάθε αναμέτρηση θα είναι δύσκολη για εκείνη. Η γηπεδούχος φημίζεται για την επιθετική ευρωστία της και για τις πολλές φάσεις που παράγει σε κάθε αναμέτρηση. Αξίζει να ρισκάρουμε στον άσο από ημίχρονο (1/1) σε απόδοση 2.00 (Stoiximan), θεωρώντας ότι η Εξέλσιορ θα «καθαρίσει» εύκολα και… από νωρίς.

Premier Division, Σλίγκο Ρόβερς – Σεντ Πάτρικς, (21:45): Φρένο στο σερί τεσσάρων ηττών έβαλε την προηγούμενη εβδομάδα η Σλίγκο Ρόβερς. Οι «κόκκινοι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην έδρα της Ντροχέντα. Ωστόσο, ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν άλλαξε και πολλά στην ψυχολογία όλων όσοι βρίσκονται εντός και εκτός κλαμπ. Το κλίμα για τον προπονητή, Λίαμ Μπάκλεϊ είναι βαρύ, αφού δέχεται πιέσεις από τον κόσμο, ωστόσο, η διοίκηση τον στηρίζει.

Premier Division, Σλίγκο Ρόβερς – Σεντ Πάτρικς, (21:45): Πλέον, ο μοναδικός στόχος, είναι η παραμονή στην 3η θέση. Κι αυτό γιατί λόγω των κακών αποτελεσμάτων, έχει μείνει 11β. μακριά από την κορυφή. Νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν οι αποκλεισμοί από το Europa Conference League και από το Κύπελλο κι «έδεσε το γλυκό».

Premier Division, Σλίγκο Ρόβερς – Σεντ Πάτρικς, (21:45): Η Σεντ Πάτρικς ζορίστηκε απέναντι στη Λόνγκφορντ, αλλά επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την ήττα-σοκ από τη Φιν Χαρπς. Το 3-2 ήρθε δύσκολα, αλλά την έφερε πάλι στην κορυφή με 50β. και συγκάτοικο τη Σάμροκ Ρόβερς, που επίσης ηττήθηκε από τη Φιν Χαρπς με διαφορά μιας εβδομάδας. Ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου μετά από 9 ολόκληρα χρόνια!

Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 46 γκολ, αλλά και τη χειρότερη άμυνα (30) από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας. Έχουν 11/13 αμφίσκορα εκτός έδρας και παίζουν με μια ομάδα που έχει σκοράρει στα 9/11 στο γήπεδό της και η οποία μέχρι πρότινος ήταν διεκδικήτρια του τίτλου. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «G/G» στο… προκλητικό 2.11 (Betshop).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης

Super League: Η έδρα του Ολυμπιακού, η επιστροφή Λουτσέσκου και ο Τσούμπερ υπόσχονται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Super League: Η έδρα του Ολυμπιακού, η επιστροφή Λουτσέσκου και ο Τσούμπερ υπόσχονται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Τέλος στην αναμονή, η Super League της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 κάνει επιτέλους σέντρα! Προβλέπεται μια συναρπαστική σεζόν, με σπουδαίες μάχες για τον τίτλο, τα playoffs, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πανέτοιμος για το 47o ο Θρύλος

Πανέτοιμος για το 47o ο Θρύλος

Η ελληνική Super League έπειτα από δύο αναβολές ξεκινάει, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος για την υλοποίηση ενός ακόμα double.