Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για το 47o ο Θρύλος

Πανέτοιμος για το 47o ο Θρύλος
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:46

Η ελληνική Super League έπειτα από δύο αναβολές ξεκινάει, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος για την υλοποίηση ενός ακόμα double.

Η διοίκηση φρόντισε το καλοκαίρι να «προικίσει» τον Πέδρο Μαρτίνς με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, καλύπτοντας κατά αυτό τον τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν. Γι’ αυτό τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» εκκινούν από θέση ισχύος για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, με την απόδοση στο 1.40.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός αποτελεί το ακλόνητο φαβορί τόσο για να αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα, όσο και για την καλύτερη επίθεση της κανονικής διάρκειας, με τις δύο αγορές να κοστολογούνται στο 1.60 και 1.65 αντίστοιχα. Για την δεύτερη κατηγορία, σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία των Ελ Αραμπί (42 γκολ σε επίπεδο Super League), Τικίνιο, Λόπες, Ονιεκούρου και Μασούρα (13 γκολ πέρσι), που συνθέτουν την πληρέστερη γραμμή κρούσης της λίγκας.

Η δράση της Super League στην νέα Novileague* – Δωρεάν Συμμετοχή

Ο Μαροκινός φορ είναι και το Νο.1 φαβορί για να πάρει για 3η διαδοχική χρονιά το… χρυσό παπούτσι του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κανόνι των Πειραιωτών πρόπερσι σταμάτησε στα 20 γκολ, πέρσι στα 22 και φέτος δείχνει έτοιμος για παραπάνω. Στο 1.80 κοστολογείται να σημειώσει τα περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη, ενώ το line από τους «μπουκ» έχει τοποθετηθεί στα 16,5 γκολ (over 2.10/under 1.70).

Ποδοσφαιριστή του θρύλου συναντάμε στην κορυφή της λίστας για τις περισσότερες ασίστ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος παρότι πάτησε τα 36, παραμένει δραστήριος και ορεξάτος. Μάλιστα, με δεδομένη την απουσία του τραυματία Κώστα Φορτούνη, θα πάρει αρκετά παιχνίδια και ως είθισται θα αναλάβει τις εκτελέσεις των στατικών φάσεων. Σε απόδοση 4.00 προσφέρεται να μοιράσεις τις περισσότερες τελικές πάσες.

Εκτός από τα παραπάνω, ανάμεσα στις εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές που αφορούν την πορεία του Ολυμπιακού, υπάρχουν αποδόσεις για να τερματίσει αήττητος, under/over συνολικών πόντων, χάντικαπ διαφοράς από τον δεύτερο και ειδικά διαμορφωμένα συνδυαστικά στοιχήματα.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης