Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα, οι αποδόσεις της Stoiximan

Η ώρα του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα, οι αποδόσεις της Stoiximan
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 10:29

Στα Γιάννενα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός απόψε (20:30). Πολύ ανταγωνιστικό το πρόσωπο που δείχνουν οι γηπεδούχοι, όπως 'μαρτυρά' άλλωστε το αήττητο που διατηρούν μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δημιουργήσει ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο, που δύσκολα δέχεται γκολ και καταφέρνει να κρατά τα παιχνίδια στο τέμπο που το βολεύει.

Με τη σειρά τους, οι 'ερυθρόλευκοι' είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν στροφές καθώς μπαίνουν σε μια σειρά πολύ απαιτητικών αναμετρήσεων, που περιλαμβάνουν τις αναμέτρησεις με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ που ακολουθούν. Έτσι η νίκη στους Ζωσιμάδες (1.47 στη Stoiximan) είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Μαρτίνς και τους παίκτες του, ώστε να πάρουν ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ο Τικίνιο είναι αυτός που δίνει λύσεις στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η ενεργοποίηση του Ελ Αραμπί είναι απαραίτητη για τα δύσκολα ματς που έρχονται. Ο γκολεαδόρ των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια είναι ο άνθρωπος που 'μιλάει' στα δύσκολα. Το ίδιο θέλει να κάνει και απέναντι στη γρανιτένια άμυνα του ΠΑΣ. Να σκοράρει ο Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες, σε απόδοση 4.25 στη Stoiximan.

** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης