Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοπληρωμένη Γαλλική δυάδα

Καλοπληρωμένη Γαλλική δυάδα
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 10:42

Κυριακή με ένα πλούσιο στοιχηματικό πρόγραμμα στη διάθεσή μας. Πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισαν μέσα σε ένα πλήθος σημείων που υπήρξαν στην αρχική διαλογή.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

Ξεκίνημα από το Ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Ο Βόλος εντυπωσιάζει, με εξαίρεση την βαριά ήττα στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Ομάδα που κάνει το παιχνίδι της (5/5 over – 4/5 goal/goal) και συνηθίζει να σκοράρει ακόμα και στις κακές του ημέρες (η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία).

Ο ΠΑΟΚ όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και… ξεδιπλώνεται επιθετικά, αλλά αμυντικά συνεχίζει να δέχεται φάσεις. Παιχνίδι που… μυρίζει έκπληξη με τον Βόλο να είναι αρκετά επικίνδυνος και την διακοπή να αποτελεί ένα θέμα, αλλά η τιμή του goal/goal (2.10) κρίνεται αρκετά καλή.

Προγνωστικά Ιταλίας

Η Εμπολι βρήκε πατήματα και δείχνει να έχει συνηθίσει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Η φετινή Αταλάντα κατά κύριο λόγο προβληματίζει με την απόδοση αλλά και τα αποτελέσματά της, πλην μερικών «εξάρσεων».

Δύσκολη έξοδος για την ομάδα από το Μπέργκαμο, καθώς πέρα από τις σημαντικές απουσίες (4 βασικοί εκτός και ο Σαπάτα επέστρεψε αργά από την Εθνική) έχει μπροστά της και τον αγώνα στο Μάντσεστερ για το Champions League.

Αδικαιολόγητα τόσο υψηλά ο άσος με βάση τα προβλήματα που έχει η Αταλάντα, με το το 1DNB στο 4.00 της Bet365 ή την διπλή ευκαιρία (1Χ) σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Προγνωστικά Γαλλίας

Θα δώσουεμ ψήφο εμπιστοσύνης στην Νις του Γκαλτιέ. Η Νις έχει ανέβει επίπεδο και η Τρουά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο, στην έδρα της δεν έχει κερδίσει ακόμα μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2) και απέναντι της θα βρει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 4 τέρματα παθητικό). Στο 1.92 το «διπλό», κάπου στο 1.70 το δικό μου estimation.

Παιχνίδι με γκολ βλέπουμε στο Μονπελιέ – Λανς, με το combo: g/g+over να αγγίζει το δίφραγκο. Η Λανς έρχεται από 2 «γεμάτα» εκτός έδρας παιχνίδια, όπου σε αμφότερα κέρδισε με 3-2, η τακτική της είναι επιθετική και απέναντι της βρίσκει την Μονπελιέ που στην έδρα της μετρά 3 over3.5 σε 5 παιχνίδια.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα

16/10 – 14:00 – Τρουά – Νις: 2 (1.90)

16/10 – 18:00 – Μονπελιέ – Λανς: g/g+over (1.90)

Διαβάστε επίσης