Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

winmasters: «Οπλισμένος» ο Μαχρέζ, την τελευταία λέξη ο Ρονάλντο!

winmasters: «Οπλισμένος» ο Μαχρέζ, την τελευταία λέξη ο Ρονάλντο!
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 - 10:16

Με ένα τεράστιο παιχνίδι στο 'Old Trafford' ξεκινάει το σαββατιάτικο πρόγραμμα για την 11η αγωνιστική της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, με την πόλη μοιρασμένη στα δύο! Μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ, οι 'κόκκινοι διάβολοι' έβγαλαν αντίδραση. Νίκησαν την Τότεναμ στο Λονδίνο και πήραν βαθμό εκτός έδρας από την Αταλάντα για το Champions League.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με γκολ και ασίστ κόντρα στους Spurs, ενώ πέτυχε και τα δύο τέρματα στο Μπέργκαμο. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον CR7, που στα 36 του χρόνια παραμένει ένας παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Τη φετινή σεζόν μετράει ήδη εννέα τέρματα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε μόλις 926 λεπτά συμμετοχής. Και εσχάτως καταφέρνει καίρια 'χτυπήματα' στο τέλος των αγώνων...

Η Σίτι έκλεισε πολύ άσχημα τον Οκτώβρη. Αποκλείστηκε στο Carabao Cup από τη Γουέστ Χαμ και 'καπάκι' ηττήθηκε στο Etihad από την Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα! Βρήκε όμως την αντίπαλο που ήθελε στο Champions League και κατάφερε να ξεσπάσει. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ επικράτησε 4-1 της Μπριζ και πέρασε στην κορυφή του Group A.

O Γκουαρδιόλα βλέπει τον Ριάντ Μαχρέζ σε εξαιρετική κατάσταση.Ο Αλγερινός διεθνής εξτρέμ είναι ο πλέον αξιόπιστος σκόρερ της Σίτι τη φετινή σεζόν, μετρώντας ήδη οκτώ τέρματα σε 851 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μαχρέζ έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού με τα χρόνια, παίζει πιο κοντά στην περιοχή και η ικανότητα του να συγκλίνει από δεξιά για να απειλήσει με το αριστερό, του προσφέρει ευρύτερη γωνία εκτέλεσης. Και απέναντι στην εξαιρετικά ασταθή άμυνα της Γιουνάιτεντ, ο 30χρονος ακραίος δεδομένα θα βρει τις στιγμές του στο ντέρμπι του 'Old Trafford'.

Η δράση στην Premier League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, αμέτρητα στοιχήματα και ειδικές επιλογές για παίκτες από τη winmasters.

Η επιλογή Κριστιάνο Ρονάλντο τελευταίος σκόρερ στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 5.00*

Η επιλογή Ριάντ Μαχρέζ να σκοράρει έξω από τη μεγάλη περιοχή στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 9.00*

* Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης