Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Euroleague | Στήριξη στα scoring guards

Στοίχημα: Euroleague | Στήριξη στα scoring guards
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 13:07

5 δυνατές αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και προσπαθούμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βγάλουμε 3 δυνατά σημεία, από την κατηγορία ειδικά παικτών της Stoiximan.

Φενερμπαχτσέ – Εφές

Μίσιτς 23+ πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ 1.95

O Σέρβος guard της Εφές, η οποία έχει αρχίσει και βρίσκει ρυθμό, αποτελεί και φέτος τον ηγέτη της τουρκικής ομάδας. Ο Μίσιτς, είναι ένας παίκτης ο οποίος σκοράρει με μεγάλη συνέπεια και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και στον δημιουργικό τομέα της Εφές.

Μετράει κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ και σε ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως το σημερινό, αναμένεται να αγωνιστεί για περισσότερα από 30’. Θα περάσουν πολλές μπάλες από τα χέρια του, θα πάρει πολλές αποφάσεις και στηρίζουμε το 23+ των πόντων, ριμπάουντ και ασίστ, καθώς μπορεί να το βγάλει και μόνο με πόντους.

Παναθηναϊκός – Ζενίτ

Λόιντ 13+ πόντους 1.70

Είναι ένας εκ των κορυφαίων shooting guards της φετινής Euroleague. Ένας παίκτης με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα που αριθμεί φέτος 13.9 πόντους μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από αυτό όμως, έχει και τρομερή προϊστορία κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, τόσο με τη φανέλα της Βαλένθια, όσο και με του Ερυθρού Αστέρα έχει «φορτώσει» το καλάθι του Παναθηναϊκού με 27 πόντους και στα δύο παιχνίδια. 54 πόντοι δηλαδή σε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε τους μισούς σήμερα και πιστεύουμε πως θα το πετύχει.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου

Χίλιαρντ 13+ πόντοι 1.70

Διανύει καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν και αυτό φαίνεται στα στατιστικά του. Σκοράρει μέσο όρο 14.6 πόντους ανά παιχνίδι, αποτελώντας ίσως τον πιο επικίνδυνο παίκτη της γερμανικής ομάδας.

Σήμερα έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Μια ομάδα που σε αρκετά σημεία της σεζόν τον… παραγκώνισε και φαινόταν σαν να μην τον πίστευε. Ποιος δεν θα ήθελε να πάρει εκδίκηση; Περιμένουμε σήμερα μια λυσσασμένη εμφάνιση του Χίλιαρντ, με το όριο των 13 πόντων να είναι κάπως χαμηλό. 8/11 αγωνιστικές έχει… «πληρώσει» το 13+ και πάμε σήμερα για το 9/12.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης