Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague | Ειδικά παικτών: Με σταθερές Μπάρον και Μίσιτς

Euroleague | Ειδικά παικτών: Με σταθερές Μπάρον και Μίσιτς
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 13:57

18η αγωνιστική της Euroleague σήμερα, με 4 δυνατές αναμετρήσεις. Η ισπανική «μονομαχία» της Μπασκόνια με την Μπαρτσελόνα και το ντέρμπι της Ούνικς με την Εφές είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν.

Έχουμε, επίσης, και το παιχνίδι των ουραγών στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις και την πολύ δυνατή αναμέτρηση στο Βελιγράδι, μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Ζενίτ.

Ξεχωρίσαμε 4 σημεία από την κατηγορία «Ειδικά παικτών» της Stoiximan και σας τα παρουσιάζουμε εδώ.

Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα

Over 12.5 πόντοι και ριμπάουντ Σανλί 1.95

Στηρίζουμε την επιλογή των 12.5 πόντων και ριμπάουντ του Σανλί, ο οποίος είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την απουσία του Οριόλα και να… βγει μπροστά. Ο Σανλί έχει φέτος μέσο όρο 7.5 πόντους και 3.1 ριμπάουντ, σε 15 λεπτά συμμετοχής, ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια αγωνίζεται περισσότερα από 20 λεπτά.

Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις

Over 1.5 τρίποντα Στρέλνιεκς 1.95

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» γκαρντ της Ζαλγκίρις, διανύει μια πολύ καλή σεζόν, καθώς μετράει 9.3 πόντους με 41.9% στο τρίποντο. Είναι ένας παίκτης ο οποίος παίρνει αρκετές προσπάθειες πίσω από τα 6.75μ. και ευστοχεί σε περίπου 2 τρίποντα ανά παιχνίδι.

Στηρίζουμε τα 2 εύστοχα τρίποντα του Λετονού γκαρντ, μέσα στο ΟΑΚΑ, στο οποίο έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και στο παρελθόν.

Ερυθρός Αστέρας-Ζενίτ

11+ πόντοι Μπάρον 1.65

Ο Μπίλι Μπάρον πετυχαίνει 10 πόντους μέσο όρο την φετινή σεζόν, όμως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και στα τελευταία τρία παιχνίδια, μετράει 15 πόντους μέσο όρο, όντας ένας από τους μπροστάρηδες της επίθεσης της Ζενίτ.

Σήμερα, κόντρα στην πρώην ομάδα του, αναμένεται να πάρει πολλές προσπάθειες και να κάνει τα πάντα για να φύγει η ομάδα του με την νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Ούνικς Καζάν-Εφές

22.5+ πόντοι ριμπάουντ και ασίστ Μίσιτς 1.87

Ένα από τα πιο ποιοτικά γκαρντ της Euroleague, που είναι ικανός να κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα στην έδρα της Ούνικς, είναι ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να πάει… ψηλά σε σκορ, με τις δύο ομάδες να έχουν εντυπωσιακό επιθετικό ταλέντο.

Ο Μίσιτς έχει μέσο όρο 16.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ φέτος, ενώ έχει πετύχει περισσότερους από 20 πόντους σε 5 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης