Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέσπασμα στο Αγρίνιο ψάχνει ο Ολυμπιακός με 2.67

Ξέσπασμα στο Αγρίνιο ψάχνει ο Ολυμπιακός με 2.67
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 09:57

Στις 15:00, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και τη ρεβάνς να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στο Φάληρο.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Αγρινίου, μετά το μεγάλο 'διπλό' στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Super League. Πίσω στο σκορ από το 44', βρήκε την ισοφάριση με τον Καρέλη στο 79' και πέντε λεπτά αργότερα ο Μεντόσα υπέγραψε τον θρίαμβο. Το Κύπελλο δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες του Παναιτωλικού, όμως το όνομα του αντιπάλου ιντριγκάρει.

Κακός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, δεν απείλησε καθόλου επιθετικά τον Παναθηναϊκό, όμως πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία. Παραμένει αήττητος με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, διατηρώντας προβάδισμα εννέα βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μετράει δύο 0-0 η ομάδα του Μαρτίνς στην αυγή του 2022 και δεδομένα η εικόνα δεν ικανοποιεί.

Ψάχνει μια αντίδραση και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός, θέλοντας να βρει ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Την επαφή του με τα δίχτυα θέλει να ξαναβρεί και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού, καθώς ο Μαροκινός μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με χάντικαπ -1 και να σκοράρει ο Ελ Αραμπί, σε απόδοση 2.67 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Λυών

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Λυών

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από το πρωτάθλημα Γαλλίας και την αναμέτρηση Τρουά - Λυών.