Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

winmasters: Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα*

winmasters: Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα*
Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 - 09:57

Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται το μεσημέρι (14:30) του Σαββάτου στο 'Goodison Park' για την 32η αγωνιστική της Premier League. Πολύ κρίσιμο 90λεπτο για τις δύο ομάδες, έστω και για εκ διαμέτρου αντίθετους λόγους.

Επίπονη η σεζόν για τα 'ζαχαρωτά' στο χορτάρι, βρέθηκαν να παλεύουν για την παραμονή και η πίεση τους συντροφεύει εδώ και εβδομάδες. Η έλευση του Λάμπαρντ στον πάγκο δεν άλλαξε την κατάσταση στον επιθυμητό βαθμό, έτσι στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Έβερτον μετράει τέσσερις ήττες και τη νίκη επί της Νιούκαστλ.

Μπόλικη γκρίνια και ακόμη μεγαλύτερη η αμφισβήτηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γρήγορα έγινε ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, το ακόμη χειρότερο είναι πως θα πρέπει να παλέψει σκληρά για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Είναι στην 7η θέση της Premier League, ισόβαθμη με τη Γουέστ Χαμ και στο -3 από τις Τότεναμ και Άρσεναλ που παλεύουν για την τετράδα. Ο Ράγκνιγκ βελτίωσε καταστάσεις, δεν μπορεί όμως να δώσει λύσεις σε όλα τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα των 'κόκκινων διαβόλων'.

Ένα νέο στραβό αποτέλεσμα θα επαναφέρει την Έβερτον σε κατάσταση συναγερμού όσον αφορά τη σωτηρία της. Μια νέα απώλεια βαθμών θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα περιθώρια στενεύουν πλέον απελπιστικά και η αναμέτρηση του 'Goodison Park' μπορεί να αποδειχθεί season defining για τον στόχο των δύο ομάδων στο υπόλοιπο της σεζόν...

Η αναμέτρηση Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα!

Η επιλογή νίκη για την Έβερτον σε απόδοση 4.50

Η επιλογή ισοπαλία σε απόδοση 3.80

Η επιλογή νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 1.80

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή

** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Διαβάστε επίσης