Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντέρμπι τίτλου στο Μάντσεστερ!

Ντέρμπι τίτλου στο Μάντσεστερ!
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - 09:39

Ένα τεράστιο παιχνίδι όμως περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Αγγλία. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ δίνουν μια επικών διαστάσεων μάχη στο 'Etihad' με φόντο τον τίτλο της φετινής Premier League.

Οι 'πολίτες' φτάνουν στο ματς με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα, οδηγώντας την κούρσα στους 73 βαθμούς και το +1 από τους 'κόκκινους'. Πρόκειται για τις κορυφαίες ομάδες στο Νησί με διαφορά και γρήγορα κατέστησαν σαφές πως η κορυφή είναι υπόθεση για δύο.

Πάνω από 600 αγορές στη Stoiximan για το Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ!

Αμφότερες έρχονται από νίκες μεσοβδόμαδα για την προημιτελική φάση του Champions League, με τη Σίτι να επικρατεί 1-0 της Ατλέτικο και τη Λίβερπουλ να περνάει άνετα με 1-3 από την έδρα της Μπενφίκα. Τώρα όμως η προσπάθεια τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνει στην άκρη, καθώς δίνουν το παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα.

Περιττή η όποια αναφορά στην ποιότητα, τα ρόστερ και τους δύο προπονητές στην άκρη των πάγκων. Το 'πακέτο' για Σίτι και Λίβερπουλ είναι παγκόσμιας κλάσης. Μεγαλύτερη η ανάγκη στην πλευρά των 'κόκκινων', αφού οι γηπεδούχοι και με ισοπαλία διατηρούν το ισχνό -έστω- προβάδισμα τους.

Στην παρούσα φάση οι διαφορές στο χορτάρι είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει ένα εκπληκτικό σερί νικών στο πρωτάθλημα και δεν μοιάζει διατεθειμένη να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Η επιλογή Χ2 & G/G σε απόδοση 2.72 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης